Narvai, boksai.
5 posters
Puslapis 1 iš 1
Narvai, boksai.
Tai vat, po kelių metų pertraukos grįžtu prie žiurkėnų auginimo. Turiu vieną paprastą trijų aukštų narvelį, kuriame seniau gyveno Sirijos žiurkėnas (mano pirmasis) ir boksą (jame auginau skorpioną). Tai dėl narvelio man viskas aišku, bet noriu paklausti, ar galėtų koks Roborovskis tokiame bokse gyvent? Išmatavimai:
Ilgis: 25 centimetrai.
Plotis: 15 centimetrų.
Aukštis: 18 centimetrų.
Keletas bokso foto:
Ilgis: 25 centimetrai.
Plotis: 15 centimetrų.
Aukštis: 18 centimetrų.
Keletas bokso foto:
Mažas_Bajavykas- Pranešimų skaičius : 2
Re: Narvai, boksai.
Hmm. Šiaip tai mažokas. Bet jeigu ten būtų plastmasinis ratukas ir tualetinio popieriaus ritinėlių, manau būtų puiku. Tik neišsigąsk, jeigu žiurkėno kailis pasikeis, gali pasidaryti toks riebaluotas, nes terariumuose mažai oro, dušna.
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Ačiū už informaciją :-). Šiaip Marijampolėj pilna įvairiausios įrangos graužikams, tai manau, kad rasiu, ko reiks.
Mažas_Bajavykas- Pranešimų skaičius : 2
laba,aš tai kai pirkau narvą tai iškart trijų aukštu
martyna- Pranešimų skaičius : 3
Mano dziungarijos ziurkenui yra du menesiai . As jam nupirkau dvieju aukstu narveli su ratuku ir nameliu. žiurkėnas tik tupi namelyje ir nei sukasi ant ratuko ir nelipa i antra auksta. Klausimas toks : Kodel ziurkeniukas nelaipioja po narveli???
ZiurkenuMyletoja- Pranešimų skaičius : 6
ZiurkenuMyletoja rašo:Mano dziungarijos ziurkenui yra du menesiai . As jam nupirkau dvieju aukstu narveli su ratuku ir nameliu. žiurkėnas tik tupi namelyje ir nei sukasi ant ratuko ir nelipa i antra auksta. Klausimas toks : Kodel ziurkeniukas nelaipioja po narveli???
Jis dar labai jaunutis. Jei gyvūnėlį įsigijai nesenai, tai jam reiks kelių savaičių, o gal ir kokio mėnesio apsiprasti. Ratuko jis nesuka, nes nenori Kada užsimanys tada ir pradės suktis, čia tik laiko klausimas. Bet jei žiurkėnas nuolat tūno namelyje, nei valgo, nei geria tai jau reiktų susirūpinti - gali būti, kad jis serga.
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
maniskiai turi savo boksa tai ten vaziuojant ne kurst tik miega ir viskas
Sve?ias- Svečias
Puslapis 1 iš 1