Pavojai Žiurkėnui.
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Pavojai Žiurkėnui.
Dalinkimes žiniomis apie žiurkėnams tykančius pavojus. Ir kaip jų galime išvengti.
Re: Pavojai Žiurkėnui.
Na, yra mano pusseserė patyrusi tokį pavoju žiurkėnams:
1. Jos žiurkėnas išsisuko koja spiralėje, todėl kas turite narvelį 2-3-4 aukštų ir yra tokia spiralė tučtuojau iššimkite ją!
2. Kažkur skaičiau, kad kaip kuriems žiurkėnams negalima pjūvenu ar medžio drožlių..Pati nežinau kodėl. Rašoma kažkas susija su "amoniaku"....
3.Mažiems žiurkėnams kliūna kojos tarp virbų, tai dažniausiai buna 2-3-4 aukšte. Todėl reikia iškloti kuo nors. Ir dar maži žiurkėnai gali pasprukti pro tarpelius tap sienų virbų... O didesni gali pragriaužti...
1. Jos žiurkėnas išsisuko koja spiralėje, todėl kas turite narvelį 2-3-4 aukštų ir yra tokia spiralė tučtuojau iššimkite ją!
2. Kažkur skaičiau, kad kaip kuriems žiurkėnams negalima pjūvenu ar medžio drožlių..Pati nežinau kodėl. Rašoma kažkas susija su "amoniaku"....
3.Mažiems žiurkėnams kliūna kojos tarp virbų, tai dažniausiai buna 2-3-4 aukšte. Todėl reikia iškloti kuo nors. Ir dar maži žiurkėnai gali pasprukti pro tarpelius tap sienų virbų... O didesni gali pragriaužti...
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Šeip pasakysiu, kad dėl drožlių yra taip: Geriausios drožlės yra medžio pjuvenos, o Amoniakas susidaro, todėl, kada žiurėnas pvietą ir narvelis pripušioja į vieną vietą o narvelis nebūna valomas tada gaunasi amoniakas jis nėra pavojingas tačiau geriau tegul jo nebūna žiurkėnams jis nelabai patinka.
DėkuiDomantas rašo:Šeip pasakysiu, kad dėl drožlių yra taip: Geriausios drožlės yra medžio pjuvenos, o Amoniakas susidaro, todėl, kada žiurėnas pvietą ir narvelis pripušioja į vieną vietą o narvelis nebūna valomas tada gaunasi amoniakas jis nėra pavojingas tačiau geriau tegul jo nebūna žiurkėnams jis nelabai patinka.
Na va keleta žodžių apie žiurkėnus:
Visur rašoma, kad Džiungarijos žiurkėnai linkę gyventi grupėmis... Visko būna, vieni pešasi, kiti ne... Mat, mano susipešė, net nežinau kodėl, gal patinas suvalgė patelės vaikus, todėl ji draskė jo pilva, norėdama susigrąžinti...
Džiungarijos žiurkėnai, mėgsta kandžioti žmonių rankas, toks jų įprotis, ir gali šnypšti
Sirijos: tikrai pešis, jie yra vienišiai.
Roborovskio būtina auginti ne mažiau kaip 2. jie visiškai nesikandžioja, ir negali šnypšti.
Visur rašoma, kad Džiungarijos žiurkėnai linkę gyventi grupėmis... Visko būna, vieni pešasi, kiti ne... Mat, mano susipešė, net nežinau kodėl, gal patinas suvalgė patelės vaikus, todėl ji draskė jo pilva, norėdama susigrąžinti...
Džiungarijos žiurkėnai, mėgsta kandžioti žmonių rankas, toks jų įprotis, ir gali šnypšti
Sirijos: tikrai pešis, jie yra vienišiai.
Roborovskio būtina auginti ne mažiau kaip 2. jie visiškai nesikandžioja, ir negali šnypšti.
Avyte: rašo:Na, yra mano pusseserė patyrusi tokį pavoju žiurkėnams:
Pas mane yra spiralė... ir nesiruošiu aš jos išimti viskas su ja ten gerai Zita nelaksto kaip išprotėjus po ja tai jai nieko ir neatsitiks.
Man atrodo jokie pavojai žiurkėno netyko jai tavo žiurkėnas vertina situacija ir supranta kaip kada elgtis, ir jei pats šeimininkas suvokia kokias įrangas deda žiurkėnui į narvą
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Na žinai, ne visi žiurkėnus nuo mažens mokino vaikščioti per virbus (aukštai, spiralė, ratas) Jeigu įdėtum 1metų žiurkėną į narvą esanti su spirale, gali net nemokėti ja tinkamai naudotis. Pagal viską spiralę reikia saugoti nuo Roborovskių
Supratau maniškė nuo mažumės buvo mokoma vaikščioti virbais tai dabar jai jau beveik metukai ir jau puikiai vaikšto per virbus
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
manasis tai per kelone skaudziai trenke koja i sona bokso tai paskui buvo problem...
paskui istrigo koja i rateli nu zoziu buvo, buvo tu problemu....
paskui istrigo koja i rateli nu zoziu buvo, buvo tu problemu....
Sve?ias- Svečias
Puslapis 1 iš 1