Žiurkėno gyvensena žiema, pavasari, vasara, rudeni.
+5
Deeimenute
Daugvinas
Avyte:
simab
Domantas
9 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Žiurkėno gyvensena žiema, pavasari, vasara, rudeni.
Čia diskutuokime apie tai kaip elgiasi jūsų žiurkėnai skirtingu metų laikais.
Re: Žiurkėno gyvensena žiema, pavasari, vasara, rudeni.
Na jei tiesą pasakius visada taippat išskyrus žiemos pradžioj ir pabaigoj. Pradžioj ėda daugiau, miega daugiau, o pabaigoj miega mažiau, ėda irgi biški mažiau.. O šeip žiemą ir rudenį šeriasi.
Mano žiurkėnas vasara mažai valgo daug geria ir mažai mėga. Rudeni valgo daugiau ir šeriais. Žiema daugiau būna užsidares namelyje ir taip pat šeriasi. O pavasari daug valgo mažiau miega ir labai aktyvus tada palieka.
Sveiki, turiu tokia problema mano žiurkėnas nesisuka ratelyje. Gal todėl, kad žiema yra??
O jis prieš tai sukosi? Manoji irgi nesisuka, jai maloniau laipioti grotelemis nei ratuke begioti. Buna, taip jau yra juk jis negali kasdien suktis, juk atsibostaDomantas rašo:Sveiki, turiu tokia problema mano žiurkėnas nesisuka ratelyje. Gal todėl, kad žiema yra??
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Avyte: rašo:O jis prieš tai sukosi? Manoji irgi nesisuka, jai maloniau laipioti grotelemis nei ratuke begioti. Buna, taip jau yra juk jis negali kasdien suktis, juk atsibostaDomantas rašo:Sveiki, turiu tokia problema mano žiurkėnas nesisuka ratelyje. Gal todėl, kad žiema yra??
Mano Net nesisuko Niekada Ir nepergivenu todel ,kad zurkėnu harakteriaia skirtinki ir uzsijamimai
Daugvinas- Pranešimų skaičius : 65
daugvinas rašo:Avyte: rašo:O jis prieš tai sukosi? Manoji irgi nesisuka, jai maloniau laipioti grotelemis nei ratuke begioti. Buna, taip jau yra juk jis negali kasdien suktis, juk atsibostaDomantas rašo:Sveiki, turiu tokia problema mano žiurkėnas nesisuka ratelyje. Gal todėl, kad žiema yra??
Mano Net nesisuko Niekada Ir nepergivenu todel ,kad zurkėnu harakteriaia skirtinki ir uzsijamimai
Tai gal jam nepatinka suktis, mano patelė į savaitę 2kartus pasisuka po 10sekundžių.Čia nieko tokio, kad nesisuka, juk turi ka dar veikti, lakstyti, laipioti grotelėmis
As nezinau ar reikia vasara deti spec vata mazam ziurkenui
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Deeimenute rašo:As nezinau ar reikia vasara deti spec vata mazam ziurkenui
Man tai atrodo nesvarbu kokią vatą dėti... ir be to manau visiems metų laikam tinka ir spec. vata ir paprasta
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
MisGrudge rašo:Deeimenute rašo:As nezinau ar reikia vasara deti spec vata mazam ziurkenui
Man tai atrodo nesvarbu kokią vatą dėti... ir be to manau visiems metų laikam tinka ir spec. vata ir paprasta
Aaa..Aciu
Kokias jus nesamones šnekat ypač deeimeenute kiek tau metu? Kad taip durnai sneki? Kokie dar gali buti klausimai po tris kartus ar gali deti vatos tokios ar tokios nu juk visas vatas gali deti reikia pasisakityti kitose temose o be to kas vasara deda ziurkenui vatą? Juk nukais tas tavo žiurkėnas.
Domantas rašo:Kokias jus nesamones šnekat ypač deeimeenute kiek tau metu? Kad taip durnai sneki? Kokie dar gali buti klausimai po tris kartus ar gali deti vatos tokios ar tokios nu juk visas vatas gali deti reikia pasisakityti kitose temose o be to kas vasara deda ziurkenui vatą? Juk nukais tas tavo žiurkėnas.
Nu as tik del idomumo klausiu o tu jau puoli ant manes..Ir jaigu ka man metu pakankamai normaliai
Gal metu ir normaliai, bet proto - tai nemanau, sorry jeigu varau ant taves, nors istikruju nevarau, bet kaip tu i tai reaguoji tai....Deeimenute rašo:Domantas rašo:Kokias jus nesamones šnekat ypač deeimeenute kiek tau metu? Kad taip durnai sneki? Kokie dar gali buti klausimai po tris kartus ar gali deti vatos tokios ar tokios nu juk visas vatas gali deti reikia pasisakityti kitose temose o be to kas vasara deda ziurkenui vatą? Juk nukais tas tavo žiurkėnas.
Nu as tik del idomumo klausiu o tu jau puoli ant manes..Ir jaigu ka man metu pakankamai normaliai
Avyte: rašo:Gal metu ir normaliai, bet proto - tai nemanau, sorry jeigu varau ant taves, nors istikruju nevarau, bet kaip tu i tai reaguoji tai....Deeimenute rašo:Domantas rašo:Kokias jus nesamones šnekat ypač deeimeenute kiek tau metu? Kad taip durnai sneki? Kokie dar gali buti klausimai po tris kartus ar gali deti vatos tokios ar tokios nu juk visas vatas gali deti reikia pasisakityti kitose temose o be to kas vasara deda ziurkenui vatą? Juk nukais tas tavo žiurkėnas.
Nu as tai ant kitu nevarau man tik reikia informacijos
Nesipykstam!!!!
Hamris- Pranešimų skaičius : 119
norėčiau paklausti jeigu turi ta rutuli begiojimui ar reikia dar ratelio narve?ir jeigu duodi kokiu sakeliu pagrauzt ar reik tos kreidos?būsiu dėkinga už patarimus...
Gintariuks12- Pranešimų skaičius : 39
Na seip ratelis narvelyje yra BUTINAS, o tas kur po kambary tai ne. Sakeliu ir kreidos taip pat reikia, nes kreidoje daug vitaminu, o sakeles skirtos dantims galasti.Gintariuks12 rašo:norėčiau paklausti jeigu turi ta rutuli begiojimui ar reikia dar ratelio narve?ir jeigu duodi kokiu sakeliu pagrauzt ar reik tos kreidos?būsiu dėkinga už patarimus...
Kreida nera tikrai butina tikrai ne. Ji kaip kalcis ir ji yra skirta seniems ziurkenams, o vietoi kreidos duok pieno ar pan.
Domantas rašo:Kreida nera tikrai butina tikrai ne. Ji kaip kalcis ir ji yra skirta seniems ziurkenams, o vietoi kreidos duok pieno ar pan.
Mano ziurkenas negrauzia karaidos o kitas mano ziurkenas tai labai grauzia
nzn ar mano drauge gerai daro nes ji ratelio akvariume neturi o deda i ta rutuli daznokai bet gal kokiems20min.i diena po 3 kartus ar tai gerai?
Tai yra labai blogai, nes ziurkenui jau bloga gali pasidaryti, kiek galima po kambary dauzitis su tuo rutuliu??? I diena max 2kartai arba 1 ilgas kokiu 20minGintariuks12 rašo:nzn ar mano drauge gerai daro nes ji ratelio akvariume neturi o deda i ta rutuli daznokai bet gal kokiems20min.i diena po 3 kartus ar tai gerai?
aciu pasakysiu jai tai...tai ar galima nepirkt to ratelio nes noriu kuo maziau tu pinigu isleist...ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai...
".ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai... " koki? kur ant zemes? geriau pirk kur narvelyje isidedaGintariuks12 rašo:aciu pasakysiu jai tai...tai ar galima nepirkt to ratelio nes noriu kuo maziau tu pinigu isleist...ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai...
Avyte: rašo:".ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai... " koki? kur ant zemes? geriau pirk kur narvelyje isidedaGintariuks12 rašo:aciu pasakysiu jai tai...tai ar galima nepirkt to ratelio nes noriu kuo maziau tu pinigu isleist...ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai...
jeigu pirksi kur ant žemės, jam gali nusibosti... ir be to narvelyje ratukas BŪTINAS
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Taip Misgrudge ir mano zodziai yra auksiniai, issidemek ka parase Misgrudge "jeigu pirksi kur ant žemės, jam gali nusibosti... ir be to narvelyje ratukas BŪTINAS" BUTINAS! BUTINAS! BUTINAS!MisGrudge rašo:Avyte: rašo:".ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai... " koki? kur ant zemes? geriau pirk kur narvelyje isidedaGintariuks12 rašo:aciu pasakysiu jai tai...tai ar galima nepirkt to ratelio nes noriu kuo maziau tu pinigu isleist...ta rutuli nupirksiu ir bus manau gerai...
jeigu pirksi kur ant žemės, jam gali nusibosti... ir be to narvelyje ratukas BŪTINAS
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2