Forumo Pasiekimai
+9
mazulka121
Gustė
MisGrudge
CilLil
Avyte:
Deeimenute
Domantas
Vasarezuka
Hamris
13 posters
Puslapis 3 iš 3
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Forumo Pasiekimai
Misgrudge, kaip ir rašiau, jog jie sunkiai atsirado šitam forume. Nes pati jų nenorėjau, bet bandžiau kažką padaryt, kad būtų linksmiau čia. Ir mum po vienodai kokioj mes vietoj esam, nesiekiam niekur tapt pirmais ir geriausiais. Ateina čia žmonės kurie turi klausymų, o mes atsakom.
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Na tada nepykit, bet tuomet kokio reikalo forumą kurt, kuriame diskutuot, smagiai praleist laiką reiktų, jeigu galima tiesiog sukurt blog'ą, prikurt straipsnių ir tegul skaito, o jei kyla klausimų akomentuoja ir atsakot.
Tikrausiai žmogus kuręs šį forumą ir norėjo padaryt, jog būtų prirašyta straipsnių apie žiurkėnus, ir jeigu koks klausimėlis iškiltų iškart atsakytų. Bet čia nariai rašė, jog trūksta aktyvumo, daugiau pramogų, susirašinėjimo, bendravimo. Nors reikėtų ne su manim apie tai kalbėt, o kai užsuks Admin'as. Jam PM rašykit, gal pamatys jūsų žinutes
Na štai Padariau "quick reply" ir visi žymiai greičiau galės parašyti atsakymą
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Šaunuolė, nes aš visiškai neturiu laiko, net prisėst prie kompiuterio, pilną visokiausių reikalų. Nesigailiu, kad tave padariau Admin, esi kūrybinga ir sąžiniga.
Dėkui Tu taip pat nuostabiai čia tvarkaisi , nors ir neturi daug laikoAvyte: rašo:Šaunuolė, nes aš visiškai neturiu laiko, net prisėst prie kompiuterio, pilną visokiausių reikalų. Nesigailiu, kad tave padariau Admin, esi kūrybinga ir sąžiniga.
Puiku, kad jau yra tas dalykas Mažytė, bet juk galima pasididint [kampe yra taškeliai tokie]
ar tik man taip atrodo ar istikruju si svetaine vel mirsta.. As stengiuos uzeiti kuo dazniau bet kai uzeinu buna tik vos viens du pranesimai.... gi pasistenkime aktiviau
mazulka121- Pranešimų skaičius : 72
Na nepykit, bet čia tiesiog truputį nuobodu.. Renginių beveik nėra, o jei koks konkursas vyksta, jis yra tęsiamas laabai ilgai.
O pvz forume http://klanukariai.forumotion.com/forum , buvo siekiama 2000 pranešimų, ir šio siekio proga (kadangi liko visai nedaug) yra surengtas PARTY, jame yra net virtuali diskoteka Ir visai netyčia tapau diskotekos DJ xD
Ir štai ką pasakysiu apie tą vakarėlį? Ogi labai smagu. Aišku, smagiau būtų, jei būtų ne virtualus, bet vistiek. Yra proga, rašai, pradžioje, kol nebuvome "nuėjusios" (daba yra 2 nariai prisijungę - aš ir dar viena) į diskotekos "kambariuką" PARTY IN OUR EARS, nesąmones rašinėjom, RPGinom tipo xD
Reik tiesiog kažko iš tiesų siekt, pvz kažkiek tai pranešimų, ir kai tai pasieksim kokį nors renginį surengt
O pvz forume http://klanukariai.forumotion.com/forum , buvo siekiama 2000 pranešimų, ir šio siekio proga (kadangi liko visai nedaug) yra surengtas PARTY, jame yra net virtuali diskoteka Ir visai netyčia tapau diskotekos DJ xD
Ir štai ką pasakysiu apie tą vakarėlį? Ogi labai smagu. Aišku, smagiau būtų, jei būtų ne virtualus, bet vistiek. Yra proga, rašai, pradžioje, kol nebuvome "nuėjusios" (daba yra 2 nariai prisijungę - aš ir dar viena) į diskotekos "kambariuką" PARTY IN OUR EARS, nesąmones rašinėjom, RPGinom tipo xD
Reik tiesiog kažko iš tiesų siekt, pvz kažkiek tai pranešimų, ir kai tai pasieksim kokį nors renginį surengt
Jeigu kam čia nuobodu, yra pilna svetainių su žaidimais. Dabar šis forumas pasikeitė. Nebe narių pažintims, o žiurkėnų bėdoms skirta.
Cactuzz tu visada kritikuoji sita svetaine ir ja lygini su kitomis taves čia niekas nelaiko gali čia ir nesilankyt bet jeigu tau is ties patinka si svetaine tai teisdama joje nieko nepakeisi ... tad gal pasilaik ta nuomuone sau juk jau ne pirma karta ja kritikuoji....
mazulka121- Pranešimų skaičius : 72
nu bet tai kad adminai beveik nesistengia, kad būtų geriau.
kai yra daugybė galimybių tobulėti, jie beveik nieko nedaro.
kus jūs labiau norėtumėte užsiregistruoti? nuobodžiame forume, kuriamenieko nėra, tik informacija, kažkiek tai laisvalaikio dalykų ir viskas, ar forumą, kuriame nariai aktyvūs, žinai, kad tau padės ir ten yra kitokių smagių, įdomių ar dar kokių nors dalykų, nariai draugiškai bendrauja su kitais, o ne sėdi sau forume ir viskas? aš rinkčiaus antrą variantą.
kai yra daugybė galimybių tobulėti, jie beveik nieko nedaro.
kus jūs labiau norėtumėte užsiregistruoti? nuobodžiame forume, kuriamenieko nėra, tik informacija, kažkiek tai laisvalaikio dalykų ir viskas, ar forumą, kuriame nariai aktyvūs, žinai, kad tau padės ir ten yra kitokių smagių, įdomių ar dar kokių nors dalykų, nariai draugiškai bendrauja su kitais, o ne sėdi sau forume ir viskas? aš rinkčiaus antrą variantą.
Šis forumas ne kaip kiti - sukurti bendrauti, o kad žmonės gautų informacijos apie žiūrkėniukus. Kažkas paklaus, mes atsakysim. Čia svarbiausias dalykas forume - INFORMACIJA.
Šimtai tokių forumų, kur pilna konkursų, žaidimų. Šis forumas yra rimtas. Ne mažom mergytėm paplepėt.
P.S jeigu jau taip trūksta bendravimo, apsikeiskit "Skype'ais" ir šnekėkit ką tik norit
P.S jeigu jau taip trūksta bendravimo, apsikeiskit "Skype'ais" ir šnekėkit ką tik norit
Tave taip pat, Domantai
MisGrudge rašo:Šis forumas ne kaip kiti - sukurti bendrauti, o kad žmonės gautų informacijos apie žiūrkėniukus. Kazkas paklaus, mes atsakysim. Čia svarbiausias dalykas forume - INFORMACIJA.
Nu čia truputį neteisybė. Kai aš paklausiu niekas neatsako (
[quote="AsEdvinas"][quote="MisGrudge"]Šis forumas ne kaip kiti - sukurti bendrauti, o kad žmonės gautų informacijos apie žiūrkėniukus. Kazkas paklaus, mes atsakysim. Čia svarbiausias dalykas forume - INFORMACIJA. [/quote]
Nu čia truputį neteisybė. Kai aš paklausiu niekas neatsako ([/quote]
iš vis visi kažkur išgaravę...
Nu čia truputį neteisybė. Kai aš paklausiu niekas neatsako ([/quote]
iš vis visi kažkur išgaravę...
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Puslapis 3 iš 3