Žiurkėnų nameliai
+7
mazulka121
Domantas
Vasarezuka
MisGrudge
Deeimenute
Avyte:
CilLil
11 posters
Puslapis 2 iš 4
Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žiurkėnų nameliai
Aš tai nemanau, kad žiurkėnas nesuprastu, kad vata nevalgoma.Vasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingiVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Avyte: rašo:plastmasini kaip tik griaužia, ir yra kenksimingu visokiu tame plastmasejeDeeimenute rašo:As manau plasmasinis nes medini gali grauzti
Mano niekada negraužė plastmasinio namelio
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Aš irgi turėjau plasmasinį namelį ir jo negraužė.MisGrudge rašo:Avyte: rašo:plastmasini kaip tik griaužia, ir yra kenksimingu visokiu tame plastmasejeDeeimenute rašo:As manau plasmasinis nes medini gali grauzti
Mano niekada negraužė plastmasinio namelio
Tikiuosi, negrauš ir nupinto.
KIK'ose labai daug gražių medinių namelių net su laipiojimais. Mano tai pilis
[quote="Avyte:"]
Kartais valgo kai reikia kažkokių medžiagų. Ar pan. o be to yra valgoma vata žiūrkėnų nameliaams.
Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingi[/quoteVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
Kartais valgo kai reikia kažkokių medžiagų. Ar pan. o be to yra valgoma vata žiūrkėnų nameliaams.
[quote="Domantas"]
Aš tai paprastą gal naudosiu.Avyte: rašo:Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingi[/quoteVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
[quote="Aiste"]
Nors ne, paprastos negalima.Domantas rašo:Aš tai paprastą gal naudosiu.Avyte: rašo:Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingi[/quoteVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
[quote="Aiste"]
Galima!Aiste rašo:Nors ne, paprastos negalima.Domantas rašo:Aš tai paprastą gal naudosiu.Avyte: rašo:Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingi[/quoteVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
[quote="Avyte:"]
Tikrai?Aiste rašo:Galima!Aiste rašo:Nors ne, paprastos negalima.Domantas rašo:Aš tai paprastą gal naudosiu.Avyte: rašo:Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingi[/quoteVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
[quote="Aiste"]
TaipAvyte: rašo:Tikrai?Aiste rašo:Galima!Aiste rašo:Nors ne, paprastos negalima.Domantas rašo:Aš tai paprastą gal naudosiu.Avyte: rašo:Nevalgo gi, žmones jūs, jie protingi[/quoteVasarezuka rašo:O jeigu vatos prisiės?Avyte: rašo:Spec. vatą, pilka arba balta. Arba paprastą vatąAiste rašo:O ką būtų geriausia dėti į namelį? Ar šieną, vatą, kojinę ir t. t.?
Siap yra pirkti spec.. ziurkenams vatos Kikos parduotuvese
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Domantas rašo:Neisijaudink zinom mes.
Nu.. Gerai kad zinot
O žiurkėnai medinių namelių negraužia? Klausiu tų, kurie tokius turi
Taip, turėtų griaužt.MisGrudge rašo:O žiurkėnai medinių namelių negraužia? Klausiu tų, kurie tokius turi
Mano visi visi nameliai mediniai, tik tokius perku, vians medinis namas isgyveno 1 ziurke ir 2 smiltpeles. Pradzioj pagriaus, bet nedaug nes storas medis. O paskui tai virbas, skanestu griaus. Mano mediniu nameliu nelabai kas griauzia, tik truputi. Seip patariu pirk medinius, mat plastmasiniai labai blogi, ypac kai juos griauzia. Dar plastmase labai plona ir griaust labai patogu... Tad greiciau platmasini sugriaus negu mediniMisGrudge rašo:O žiurkėnai medinių namelių negraužia? Klausiu tų, kurie tokius turi
Avyte: rašo:Mano visi visi nameliai mediniai, tik tokius perku, vians medinis namas isgyveno 1 ziurke ir 2 smiltpeles. Pradzioj pagriaus, bet nedaug nes storas medis. O paskui tai virbas, skanestu griaus. Mano mediniu nameliu nelabai kas griauzia, tik truputi. Seip patariu pirk medinius, mat plastmasiniai labai blogi, ypac kai juos griauzia. Dar plastmase labai plona ir griaust labai patogu... Tad greiciau platmasini sugriaus negu mediniMisGrudge rašo:O žiurkėnai medinių namelių negraužia? Klausiu tų, kurie tokius turi
Aišku supratau Geras dalykas tai ,kad mano Zita negraužia savo plastmasinio namelio Bet pasistengsiu kuo greičiau jai nupirkti tokį namelį... Bet bijau jei ji nors truputį grauš, kad tik neužspringtų
Medziu neimanoma uzspring tik plastamse, galima.....MisGrudge rašo:Avyte: rašo:Mano visi visi nameliai mediniai, tik tokius perku, vians medinis namas isgyveno 1 ziurke ir 2 smiltpeles. Pradzioj pagriaus, bet nedaug nes storas medis. O paskui tai virbas, skanestu griaus. Mano mediniu nameliu nelabai kas griauzia, tik truputi. Seip patariu pirk medinius, mat plastmasiniai labai blogi, ypac kai juos griauzia. Dar plastmase labai plona ir griaust labai patogu... Tad greiciau platmasini sugriaus negu mediniMisGrudge rašo:O žiurkėnai medinių namelių negraužia? Klausiu tų, kurie tokius turi
Aišku supratau Geras dalykas tai ,kad mano Zita negraužia savo plastmasinio namelio Bet pasistengsiu kuo greičiau jai nupirkti tokį namelį... Bet bijau jei ji nors truputį grauš, kad tik neužspringtų
Avyte: rašo:Medziu neimanoma uzspring tik plastamse, galima.....MisGrudge rašo:Avyte: rašo:Mano visi visi nameliai mediniai, tik tokius perku, vians medinis namas isgyveno 1 ziurke ir 2 smiltpeles. Pradzioj pagriaus, bet nedaug nes storas medis. O paskui tai virbas, skanestu griaus. Mano mediniu nameliu nelabai kas griauzia, tik truputi. Seip patariu pirk medinius, mat plastmasiniai labai blogi, ypac kai juos griauzia. Dar plastmase labai plona ir griaust labai patogu... Tad greiciau platmasini sugriaus negu mediniMisGrudge rašo:O žiurkėnai medinių namelių negraužia? Klausiu tų, kurie tokius turi
Aišku. Ačiū, Dievui, kad mano Zita negraužia plastmasės
O mano tai pradėjo griaužt jįAvyte: rašo:Negriaužia, slepiasi jame, miega jame,valgo jame......Aiste rašo:O iš ko jūs suprantat, kad mėgsta?
Turiu klausimą. Ar reikia valyti žiurkėno nameli? Na, išimti vatą ir įdėti naują? Mano Pupsė, tai prisidariusi ten urvelių, tai bijau gadint.
Aiste rašo:Turiu klausimą. Ar reikia valyti žiurkėno nameli? Na, išimti vatą ir įdėti naują? Mano Pupsė, tai prisidariusi ten urvelių, tai bijau gadint.
As tai keiciu nes gi ji ten slapinasi kakinasi t.t.
Tai aisku kad reikia! Kadangi i savaite 1 kart keiciat visa narva, tai i savaite butina 2 kartus pakeisti vata paskui jis, smirdes, blusos apsigyvens....Aiste rašo:Turiu klausimą. Ar reikia valyti žiurkėno nameli? Na, išimti vatą ir įdėti naują? Mano Pupsė, tai prisidariusi ten urvelių, tai bijau gadint.
Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Puslapis 2 iš 4