Žiurkėnų forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žiūrkėnų Psichologija.

+6
CilLil
Deeimenute
Vasarezuka
MisGrudge
Avyte:
Domantas
10 posters

Puslapis 33 Previous  1, 2, 3

Go down

Žiūrkėnų Psichologija. - Page 3 Empty Re: Žiūrkėnų Psichologija.

Rašyti by MisGrudge Tr. 07 06, 2011 6:12 pm

Prašau kas nors padėkit.... Mano Zita kažkokia nenormali pasidarė... Aš jai išvalau namelį, įdedu švarios vatos. Per dieną ji ten miega, o iš ryto atsikėlus ateinu pažiūrėt ką ji daro... o ji iš namelio išsinešus visą vatą į pirmą aukštą, susinešus į tą kampą kur sisioja, ten ji pradėjo dėti maistą, o ant tos vatos krūvos ji sužarsto visas pjuvenas ir prikakoja kaip nežinau kas... ir man vos ne kiekvieną dieną reikia valyti pjuvenas...
Žinau, jūs sakysit, kad jai taip patinka ir dėl to ji taip daro, bet norėčiau gauti patarimą kaip ją atpratinti nuo šio šlykštaus įpročio.... prašau padėkit Sad
MisGrudge
MisGrudge

Pranešimų skaičius : 569

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Ziurkens Sk. 07 31, 2011 2:22 pm

MisGrudge , net nezinau ka ir patarti , pamegink gal valyti narveli visa pilnai groteles , pjuvenas viska pakeisk , tada vel idek naujos vatos , kaip bus namukas svarus isplautas (groteles tai pat) ir , tada bandyk vel jei vel taip darys tai nzn :/

Mano klausimas

Ka daryti as savo ziurkena turiu jau nuo ziemos pradzios ir jis vistiek mane kandzioja dar , jokio kvapo ant ranku neturiu , vistiek kanda , kaip nusipirkau kandziojo , ir iki dabar (Mes jam pravarde turim net ) Kandiklis :DD Ka patartumet?>
Ziurkens
Ziurkens

Pranešimų skaičius : 81

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Avyte: Pir. 08 01, 2011 7:38 pm

Ar tu ji kiekviena diena imi i rankas? Rankose laikyk ne 40sec o 3min. Paleisk palakstyt paimk, vel paleisk vel paimk per savaite pripras.
Avyte:
Avyte:

Pranešimų skaičius : 1092

Atgal į viršų Go down

Rašyti by MisGrudge Kv. 08 04, 2011 2:05 pm

Ziurkens rašo:MisGrudge , net nezinau ka ir patarti , pamegink gal valyti narveli visa pilnai groteles , pjuvenas viska pakeisk , tada vel idek naujos vatos , kaip bus namukas svarus isplautas (groteles tai pat) ir , tada bandyk vel jei vel taip darys tai nzn :/

Jau viskas gerai Very Happy aš jai pradėjau dėti labai daug vatos į namelį ir ten pribarsčiau pjuvenų Very Happy pasirodo jai patinka miegoti tarp jų Very Happy

MisGrudge
MisGrudge

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Sve?ias Št. 11 03, 2012 7:56 pm

manasis valgo kakuciu?????!!!!! Exclamation Question

Sve?ias
Svečias

Atgal į viršų Go down

Rašyti by MisGrudge Sk. 11 04, 2012 3:59 pm

luka rašo:manasis valgo kakuciu?????!!!!! Exclamation Question

Tai tikrai nėra problema. Žiurkėnai valgo savo išmatas, kad gautų reikalingų mineralų, kurių negauna. Patarčiau nusipirkti mineralinę kreidą arba druskos gabaliuką, kad taip nedarytų. Na, o jei turi, bet jis vis tiek taip daro tiesiog nekreipk dėmesio, nes čia normalu.
MisGrudge
MisGrudge

Atgal į viršų Go down

Rašyti by KriKi Tr. 06 26, 2013 10:26 pm

Sveiki, mes čia pirmą kartą. Gerai, kad paskaitėm apie žiurkėnų tualetą. Mes savuosius pirkom vakar, o jūsų forumą reikėjo anksčiau paskaityt... Gerai, kad pastebėjom 2 šlapius kampus:) Padėjom servetėles, bet gyventojai pradėjo jas graužti ir tąsyti... Kažin, ar supras, ką ten veikti?

KriKi

Pranešimų skaičius : 2

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Sponsored content

Sponsored content

Atgal į viršų Go down

Puslapis 33 Previous  1, 2, 3

Atgal į viršų

- Similar topics