Visa Kita( apie narius)
+5
Hamris
Avyte:
MisGrudge
Ziurkens
Domantas
9 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Visa Kita( apie narius)
Štai pirmoji diena ir turiu pagirti vartotoja Daugvina kuris labai prisideda prie klubo kurimo ačiū tau taip ir toliau.
Re: Visa Kita( apie narius)
Sveiki, dar karta labai dėkoju, kad prisijungetė prie mūsų naujo klubo tikiuosi taip bus ir toliau. Padarėme labai didele pažanga parasšėme per diena daugiau nei +30 pranešimų tai labai geri skaičiai. Ypač turiu pagirti vartotojus simab, Hamris ir Daugvinas. Dėkoju jums. Ir toliau išlikite geri nariai. Na o kiti nenuliūskite ir toliau dalinkites žiniomis apie mūsų mažuosius augintinius.
Pagarbia Domantas ir Klubo administracija.
Padekite siam tinklapiui plestis platinkite !!! Kuo daugiau nariu , tuo geriau .
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Domantas rašo:Sveiki, dar karta labai dėkoju, kad prisijungetė prie mūsų naujo klubo tikiuosi taip bus ir toliau. Padarėme labai didele pažanga parasšėme per diena daugiau nei +30 pranešimų tai labai geri skaičiai. Ypač turiu pagirti vartotojus simab, Hamris ir Daugvinas. Dėkoju jums. Ir toliau išlikite geri nariai. Na o kiti nenuliūskite ir toliau dalinkites žiniomis apie mūsų mažuosius augintinius.
Aš stengsiuos, kad patekčiau į tą sąrašą viršuje
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Sveiki žinot klubui tik 7 dienelės bet mes visais reitingais lenkiamia džiungarijos forumą. Mes jau artėjam prie 1000 pranšimų tai tesiog puiku noriu pagirti visus visus narius. Ir labai didelis ačiū tiems kas platiną ir padeda plėsti šį puslapį. Aš labai dėkingas ir laimingas, kad turime tiek gerų ir aktyvių narių. Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū JUMS.
Prašau Prašau Prašau Prašau Prašau Prašau Prašau Prašau Prašau
Nepavargai tiek rašydamas? Šitas forumas pralenks VISUS forumus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Domantas rašo:Sveiki žinot klubui tik 7 dienelės bet mes visais reitingais lenkiamia džiungarijos forumą. Mes jau artėjam prie 1000 pranšimų tai tesiog puiku noriu pagirti visus visus narius. Ir labai didelis ačiū tiems kas platiną ir padeda plėsti šį puslapį. Aš labai dėkingas ir laimingas, kad turime tiek gerų ir aktyvių narių. Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū Ačiū JUMS.
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
This forum is BEST.
Hamris- Pranešimų skaičius : 119
Tai aišku!!Hamris rašo:This forum is BEST.
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Oi.... Vis pamirštu, kad norėjau pasakyti, kad mane pakvietė iš kito forumo tokia Simona tai aš manau ji yra Simab, jeigu taip tai dėkoju
Sveiki, forumo nariai. Štai skelbiu tokia akciją. Siūskite savo žiurkėno-(ų) nuotraukas man į skype domkis33. Tada parašykite man savo žiurkėno vardą. Ir kas 3 dienas bus keičiamos forumo nuotraukos. Kieent po viena du kartus įdėta kvieno nario žiurkėno nuotrauka bus įdėta bent 1-2 kartus ant puslapio. O ant nuotraukos bus parašyta žiurkėno vardas ir (žiurkėnų forumas)
Dalyvaukite. Ačiū. Pagarbiai admin:domantas.
Domantas rašo:Sveiki, forumo nariai. Štai skelbiu tokia akciją. Siūskite savo žiurkėno-(ų) nuotraukas man į skype domkis33. Tada parašykite man savo žiurkėno vardą. Ir kas 3 dienas bus keičiamos forumo nuotraukos. Kieent po viena du kartus įdėta kvieno nario žiurkėno nuotrauka bus įdėta bent 1-2 kartus ant puslapio. O ant nuotraukos bus parašyta žiurkėno vardas ir (žiurkėnų forumas)
Reiks issirinkti graziusia nuotrauka
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Deeimenute rašo:Domantas rašo:Sveiki, forumo nariai. Štai skelbiu tokia akciją. Siūskite savo žiurkėno-(ų) nuotraukas man į skype domkis33. Tada parašykite man savo žiurkėno vardą. Ir kas 3 dienas bus keičiamos forumo nuotraukos. Kieent po viena du kartus įdėta kvieno nario žiurkėno nuotrauka bus įdėta bent 1-2 kartus ant puslapio. O ant nuotraukos bus parašyta žiurkėno vardas ir (žiurkėnų forumas)
Reiks issirinkti graziusia nuotrauka
Jau žinau kokią siųsiu :p :p
Bendravimu, žinutėmis šis forumas man iš tiesų patinka Malonu būt, nors stilius, sutvarkymas ir ne koks
http://www.rm-g.samp.lt/invite.php?invite=15 paspausk tai tik sekundes reikalas Ačiū.
Labai jūsų prašau paspauskit.
Labai jūsų prašau paspauskit.
Paspaudžiau
Domantai,tai gal sukurk kokia tema pvz Reklama nes čia floodini su tais konkursais to kaskokio zaidimo.Nepyk.
Deimukaa- Pranešimų skaičius : 41
Kai jis laimės arba ne ( nors tikiuosi jog laimės) ištrinsiu šitas žinutes. Aš visalaik stebiu, ką jūs visi rašot, kai per žaidimus neskaitot taisyklių, jog rašyti kas 3 post'ą, tai floodinat. Trinu tvarkau, viską matau.
Sveikinu O beto, ką laimėjai? Konkursas turėjo kokį prizą?
Taigi, norėjau jūsų paklausti ar pirkti man dar vieną žiurkėną ar ne? Pati net nežinau... nė vienas mano žiurkėniukas ilgai negyveno, gal aš blogai jais rūpinausi... todėl ir abejoju ar pirkti ar ne... klausiu jūsų nuomonės
Jei abejoji, pasiskaityk internete, knygose, pasiklausk apie teisingą žiurkėnų priežiūrą, kad būtum užtikrinta.
Bet nemanau, kad tavo žiurkėnė neilgai gyveno dėl priežiūros. Juk žiurkėnus prižiūrėti nesunku, turbūt tiesiog susirgo kažkuo ar pan.
PIRK
Bet nemanau, kad tavo žiurkėnė neilgai gyveno dėl priežiūros. Juk žiurkėnus prižiūrėti nesunku, turbūt tiesiog susirgo kažkuo ar pan.
PIRK
Cactuzz. rašo:Jei abejoji, pasiskaityk internete, knygose, pasiklausk apie teisingą žiurkėnų priežiūrą, kad būtum užtikrinta.
PIRK
Apie priežiūra aš tikrai daug žinau... na, o kodėl mirė mano pirmasis žiurkėnas žinau. Nuo auglio Taigi dar vis abeoju ar pirkti ar ne...
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2