Jūrų kiaulytė Dipsė
4 posters
Puslapis 1 iš 1
Jūrų kiaulytė Dipsė
Sveiki, čia aš pristatysiu savo jūrų kiaulytę Dipsę. Jai dabar maždaug 4 su puse mėnesio. Namo ją parsivežiau gruodžio 29 d. Ji tiesiog dievina morkas. Gaila, bet dar negaliu jos paimti į rankas, nes ji dar vis bijo manęs. Nors ir buvau paėmusi kokius 5 kartus, bet ji spardėsi ir nenorėjo pas mane būti.
Dar turiu džiungarijos žiurkėną. O tiksliau žiurkėnę vardu Džerė. Iš pradžių galvojau, kad ji yra Džeris. Džerės gražių nuotraukų nelabai turiu, nes ji labai greita, visos nuotraukos sujudintos. Tai štai ir viskas. O dabar pamėginsiu įkelti Dipsės nuotraukų.
Dar turiu džiungarijos žiurkėną. O tiksliau žiurkėnę vardu Džerė. Iš pradžių galvojau, kad ji yra Džeris. Džerės gražių nuotraukų nelabai turiu, nes ji labai greita, visos nuotraukos sujudintos. Tai štai ir viskas. O dabar pamėginsiu įkelti Dipsės nuotraukų.
Raminta- Pranešimų skaičius : 3
Re: Jūrų kiaulytė Dipsė
Tavo juru kiaulyte niekada nesispardys rankose, tai jau seniai reikejo ja patinti, jie visi bijo ir bando pabegt, bet reikia parodyti jog su jais elgiamasi graziai... Labai grazi
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Re: Jūrų kiaulytė Dipsė
Labai miela tavo jūrų kiaulytė Sėkmės auginant Be to lauksim žiurkėnės foto. Sėkmės auginant
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Puslapis 1 iš 1