Stiuartas Litlis
+8
CilLil
Deeimenute
Avyte:
Vasarezuka
simab
Ziurkens
Hamris
Domantas
12 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Stiuartas Litlis
Stiuartas Litlis[img][/img][left]
Mano žiurkėnas vardu Stiuartas Litlis, Bet aš jį vadinu sutrumpintai Litliu . Jo kailiukas baltas su pilka juostele per nugarą. Juodos akytės lyg užkerėjančios prašo manes kokio skanėsto. Litlis labai mėgsta kai jį glosto arba jam duoda ką nors skanaus. Naktį jis duodasi savo narvelyje ten laipioja, mėto drožles, sukasi ratelyje. Kai jis miega atrodo, kad tai vyksta pasakoje stebuklinga . Aš jį labai myliu ir saugau.
Mano žiurkėnas vardu Stiuartas Litlis, Bet aš jį vadinu sutrumpintai Litliu . Jo kailiukas baltas su pilka juostele per nugarą. Juodos akytės lyg užkerėjančios prašo manes kokio skanėsto. Litlis labai mėgsta kai jį glosto arba jam duoda ką nors skanaus. Naktį jis duodasi savo narvelyje ten laipioja, mėto drožles, sukasi ratelyje. Kai jis miega atrodo, kad tai vyksta pasakoje stebuklinga . Aš jį labai myliu ir saugau.
Re: Stiuartas Litlis
Labai grazus ir idomus vardas Man labai patiko sis dalykas . Ziurkenas tai pat grazus , kaip ir jo narvelis. Sekmes auginant .
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Jo taip ir yra tik mažai nuotrauku turiu nes jis neprisileidžia paparacių. O taip net pasisveikinti moka letenėlę duoda per groteles narvelio.
TaipHamris rašo:Gražuolis.
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Pastarosiomis dienomis mano žiurkėnas visada kai aš valgau pusryčius ar pietus jis visada visada atbėga į antrą aukštą kai aš valgau ir labai gražiai valgo. O vieną dieną buvo taip ryte atsikėliau ir ėjau valgyti tada jis atbėgo į antrą aukštą ir pradėjo prašyti valgyti padaviau jam siemkų jis gražiai suvalgė ir pradėjo šokinėti ant 2 kojų tai jau taip juokingai atrodė. Visa ryta juokiausi kaip jis šokinėja.
Isivaizduoju, labai mielai atrodo. Manieji tai "repuoja" galva linguoja zemyn - aukstyn, zemyn - ....
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Grazus LITLIS
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Tikrai labai gražus žiurkėnukas ir vardas labai įdomus Labai gerą vardą parinkai žiurkėnui, nes jis baltas, o vienam filme Stiuartas Litlis ir yra baltas.
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Štai video su mano žiurkėnu.
http://ikelk.lt/storage/images/000/049/259/49259/original_img.mp4
Geriausia vieta gale. Su tuneliu.
http://ikelk.lt/storage/images/000/049/259/49259/original_img.mp4
Geriausia vieta gale. Su tuneliu.
Kaip sekasi litliui
Gustė- Pranešimų skaičius : 126
Kažkaip pasiilgau kokių naujienų apie Litlį Kaip jam sekasi? Gal galėtum padaryti daugiau nuotraukų?
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Tada gerai lauksiu
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Kaip laukosi Litlis? Juk pažadėjai foto, laukiam
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
man irgi labai gražus tas litlis faniai butu pamatyt kaip sokineja fainas žiurkėnas is foto atrodo dar toks judrus kai ten ratuka suko ir narvelis gražus
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2