Žiurkėnų atminimas.
+13
Ruta
mazulka121
Lina
Deeimenute
CilLil
Vasarezuka
Avyte:
MisGrudge
Ziurkens
Daugvinas
Hamris
simab
Domantas
17 posters
Puslapis 2 iš 4
Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žiurkėnų atminimas.
Aš tai su tokiu būčiau nebedraugavus. Negalima šitaip... Aš savo Kodą irgi kieme palaidojau, tokioj proskynoj...(Kai dar gyvenom nuosavam name..)
Aš tai palaidojau savo visus augintinius, 1žiurkę, ir 2smiltpeles, šalia vienos kitos, prie obels krūmų, prie mano namų.... Mano pusseserė gyveno nuosavame name ir buvo gan turtingi, ir jai leido auginti daug žiurkėnų, mat ji turėjo didelį savo kambarį, Ji augino 2Degu peles, 9 Smiltpeles, ir viena buvo juoda. Viena numirė kai susipešė ir ranka nutraukė,kiti uodegas prie rato išsisukdavo, kiti nuo senumo, kiti nuo ligu, ir turėjo mažylius tai vienas pabėgo į lauka buvo žiema is sušalo tad ismetė VISUS i Šiukšliadėzes, ir man dabar kyla mintis ar jie tik neišmetė gyvo mažylio, mat jie pajutę šaltį užmiega žiemos miegu......
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
As idedu į dėžutę ir užkasu kurnors kieme
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Kaip žiauruAvyte: rašo:Aš tai palaidojau savo visus augintinius, 1žiurkę, ir 2smiltpeles, šalia vienos kitos, prie obels krūmų, prie mano namų.... Mano pusseserė gyveno nuosavame name ir buvo gan turtingi, ir jai leido auginti daug žiurkėnų, mat ji turėjo didelį savo kambarį, Ji augino 2Degu peles, 9 Smiltpeles, ir viena buvo juoda. Viena numirė kai susipešė ir ranka nutraukė,kiti uodegas prie rato išsisukdavo, kiti nuo senumo, kiti nuo ligu, ir turėjo mažylius tai vienas pabėgo į lauka buvo žiema is sušalo tad ismetė VISUS i Šiukšliadėzes, ir man dabar kyla mintis ar jie tik neišmetė gyvo mažylio, mat jie pajutę šaltį užmiega žiemos miegu......
Įdėsiu nuotraukas savo augintinių, kuriuos auginau..... Bet jie bus iš interneto, nes aš jų nefotografuojau:
http://ikelk.lt/storage/images/000/044/793/44793/original_img.jpg Mano Braisis, jis tamsios spalvos.
http://ikelk.lt/storage/images/000/044/795/44795/original_img.jpg Mano Aisis, jis šviesios spalvos.
http://ikelk.lt/storage/images/000/044/794/44794/original_img.jpg Mano Žiurkytė...
http://ikelk.lt/storage/images/000/044/793/44793/original_img.jpg Mano Braisis, jis tamsios spalvos.
http://ikelk.lt/storage/images/000/044/795/44795/original_img.jpg Mano Aisis, jis šviesios spalvos.
http://ikelk.lt/storage/images/000/044/794/44794/original_img.jpg Mano Žiurkytė...
Avyte: rašo:Įdėsiu nuotraukas savo augintinių, kuriuos auginau..... Bet jie bus iš interneto, nes aš jų nefotografuojau:
Gražūs gyvūnai. Tik tu nesupyk, bet man jie nepatinka nes yra su uodegomis. Kažkaip man nelabai patinka tos uodegos.
Bent jau galėjai nesakyk savo nuomones, juk jie iškeliavę....Domantas rašo:Avyte: rašo:Įdėsiu nuotraukas savo augintinių, kuriuos auginau..... Bet jie bus iš interneto, nes aš jų nefotografuojau:
Gražūs gyvūnai. Tik tu nesupyk, bet man jie nepatinka nes yra su uodegomis. Kažkaip man nelabai patinka tos uodegos.
O man kaip tik jie labai patinka... Ir be to labai užjaučiu
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
AčiūMisGrudge rašo:O man kaip tik jie labai patinka... Ir be to labai užjaučiu
Atsiprašymas priimtas. AčiūDomantas rašo:Labai atsiprašau ir aš tavE Užjaučiu.
Avyte: rašo:Mano augintiniu atminimai:
Auginau žiurkytę, ji buvo 2 spalvų balta ir juoda.Galva ir galas balta, vidurys juodas.turėjo ilgą uodegą. Gyveno pas mane apie 3metus. Buvo graudu....
MJi mirė kai man buvo 6 metai. Aš buvau lauke ir žaidžiau su draugais, buvo atvažiavusi pusseserė ir ji paklausė:
- Ar žinai, kad netekai šeimos nario?
As labai pradėjau verkti kieme prie draugų, draugeliai pradėjo guosti mane.....
Grižusi namo klausiau tėvų:
- Ku mano žiurkytė? kur?
Jie tarė, kad jos nebėra.
Valgydama pietus, aš negalėjau valgyti nes labai labai verkiau.... Tai buvo mano pirma netektis......
Pusseserė atidavė smiltpeles jos pas mane gyveno 3metus. Mirė 2010-08-.... Grižusi iš mokyklos, ėjau duoti joms maistą, maniau juos miega, pajudinau narvą - juos nejuda, pradėjo mane imti blogos mintys, kad netekau dar vienų šeimos narių.....Paliečiau simltpelės, pradėjau verkti, jos buvo suakmenėjusios... mirė kartu vienu metu, broliukai Net dabar rašydama verkiu ir verkiu......
Didžiausia užuojauta tau, suprantu kaip tu jautiesi
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Domantas rašo:Mano draugas turėjo keturis žiurkėnus (ne iš k;arto augino po vieną) Tai kai kekvienas žiurkėnas mirdavo jis išmesdavo į šiukšlinę arba pro langą katinams.Avyte: rašo:Labai vertingai jį palaidojai. Nes kiek esu mačiusi kiti žmones, net i šiukšliadėžes išmeta.... Žiauru....Domantas rašo:Jį palaidojau savo sode. Prie obels.
Tiesiog žiauru. Kaip galima išmesti žiurkėną į šiukšledėžę arbe atiduoti katinams... Baisu
AčiūAiste rašo:Avyte: rašo:Mano augintiniu atminimai:
Auginau žiurkytę, ji buvo 2 spalvų balta ir juoda.Galva ir galas balta, vidurys juodas.turėjo ilgą uodegą. Gyveno pas mane apie 3metus. Buvo graudu....
MJi mirė kai man buvo 6 metai. Aš buvau lauke ir žaidžiau su draugais, buvo atvažiavusi pusseserė ir ji paklausė:
- Ar žinai, kad netekai šeimos nario?
As labai pradėjau verkti kieme prie draugų, draugeliai pradėjo guosti mane.....
Grižusi namo klausiau tėvų:
- Ku mano žiurkytė? kur?
Jie tarė, kad jos nebėra.
Valgydama pietus, aš negalėjau valgyti nes labai labai verkiau.... Tai buvo mano pirma netektis......
Pusseserė atidavė smiltpeles jos pas mane gyveno 3metus. Mirė 2010-08-.... Grižusi iš mokyklos, ėjau duoti joms maistą, maniau juos miega, pajudinau narvą - juos nejuda, pradėjo mane imti blogos mintys, kad netekau dar vienų šeimos narių.....Paliečiau simltpelės, pradėjau verkti, jos buvo suakmenėjusios... mirė kartu vienu metu, broliukai Net dabar rašydama verkiu ir verkiu......
Didžiausia užuojauta tau, suprantu kaip tu jautiesi
Jo po to kai man pasakė nebeddraugauju su juo. Iki pat dabar.Aiste rašo:Domantas rašo:Mano draugas turėjo keturis žiurkėnus (ne iš k;arto augino po vieną) Tai kai kekvienas žiurkėnas mirdavo jis išmesdavo į šiukšlinę arba pro langą katinams.Avyte: rašo:Labai vertingai jį palaidojai. Nes kiek esu mačiusi kiti žmones, net i šiukšliadėžes išmeta.... Žiauru....Domantas rašo:Jį palaidojau savo sode. Prie obels.
Tiesiog žiauru. Kaip galima išmesti žiurkėną į šiukšledėžę arbe atiduoti katinams... Baisu
Domantas rašo:Jo po to kai man pasakė nebeddraugauju su juo. Iki pat dabar.Aiste rašo:Domantas rašo:Mano draugas turėjo keturis žiurkėnus (ne iš k;arto augino po vieną) Tai kai kekvienas žiurkėnas mirdavo jis išmesdavo į šiukšlinę arba pro langą katinams.Avyte: rašo:Labai vertingai jį palaidojai. Nes kiek esu mačiusi kiti žmones, net i šiukšliadėžes išmeta.... Žiauru....Domantas rašo:Jį palaidojau savo sode. Prie obels.
Man atrodo jis savo žiurkėnų nemylėjo jai taip daro Aš tai pagarbiai palaidojau Smiltę prie medelio
Turbūt nemilėjo. Aš irgi palaidojau savo žiurkėną prie didelio medžio šalia namų.MisGrudge rašo:Domantas rašo:Jo po to kai man pasakė nebeddraugauju su juo. Iki pat dabar.Aiste rašo:Domantas rašo:Mano draugas turėjo keturis žiurkėnus (ne iš k;arto augino po vieną) Tai kai kekvienas žiurkėnas mirdavo jis išmesdavo į šiukšlinę arba pro langą katinams.Avyte: rašo:Labai vertingai jį palaidojai. Nes kiek esu mačiusi kiti žmones, net i šiukšliadėžes išmeta.... Žiauru....Domantas rašo:Jį palaidojau savo sode. Prie obels.
Man atrodo jis savo žiurkėnų nemylėjo jai taip daro Aš tai pagarbiai palaidojau Smiltę prie medelio
Taip yra vertingiausia palidoti šeimos narį, šiltoje žemėje, prie mažutėlio medelio, ar Jo namų....Aiste rašo:Turbūt nemilėjo. Aš irgi palaidojau savo žiurkėną prie didelio medžio šalia namų.MisGrudge rašo:Domantas rašo:Jo po to kai man pasakė nebeddraugauju su juo. Iki pat dabar.Aiste rašo:Domantas rašo:Mano draugas turėjo keturis žiurkėnus (ne iš k;arto augino po vieną) Tai kai kekvienas žiurkėnas mirdavo jis išmesdavo į šiukšlinę arba pro langą katinams.Avyte: rašo:Labai vertingai jį palaidojai. Nes kiek esu mačiusi kiti žmones, net i šiukšliadėžes išmeta.... Žiauru....Domantas rašo:Jį palaidojau savo sode. Prie obels.
Deeimenute
Avyte: rašo:Taip yra vertingiausia palidoti šeimos narį, šiltoje žemėje, prie mažutėlio medelio, ar Jo namų....Aiste rašo:Turbūt nemilėjo. Aš irgi palaidojau savo žiurkėną prie didelio medžio šalia namų.MisGrudge rašo:Domantas rašo:Jo po to kai man pasakė nebeddraugauju su juo. Iki pat dabar.Aiste rašo:Domantas rašo:Mano draugas turėjo keturis žiurkėnus (ne iš k;arto augino po vieną) Tai kai kekvienas žiurkėnas mirdavo jis išmesdavo į šiukšlinę arba pro langą katinams.Avyte: rašo:Labai vertingai jį palaidojai. Nes kiek esu mačiusi kiti žmones, net i šiukšliadėžes išmeta.... Žiauru....Domantas rašo:Jį palaidojau savo sode. Prie obels.
Geriausia naujiena kad jie guli prie namu ar zinomoi vietoi IR DIDZIULE UZUOJAUTA
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Na, o aš turėjau žiurkėną vardu Mažylis (tikriausiai jau žinot). Jis buvo labai bailus sunkiai dresuojamas, bet labai mielas ir juokingas. Jis numirė būdamas 2 metukų. Aš iki šiol nežianu kodėl... Gal aš buvau bloga šeimininkė? Nors stengdavausi daryti viską, kad Mažylis jaustusi gerai...
Dabar jis ilsisi kiemo kampe prie uogų krūmo ir slyvų medžio. Kiekviena diena sutvarkau jo kapelį. Man jo labai trūksta...
Dabar jis ilsisi kiemo kampe prie uogų krūmo ir slyvų medžio. Kiekviena diena sutvarkau jo kapelį. Man jo labai trūksta...
Lina- Pranešimų skaičius : 3
Lina rašo:Na, o aš turėjau žiurkėną vardu Mažylis (tikriausiai jau žinot). Jis buvo labai bailus sunkiai dresuojamas, bet labai mielas ir juokingas. Jis numirė būdamas 2 metukų. Aš iki šiol nežianu kodėl... Gal aš buvau bloga šeimininkė? Nors stengdavausi daryti viską, kad Mažylis jaustusi gerai...
UZUOJAUTA
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Labai didelė užuojautaLina rašo:Na, o aš turėjau žiurkėną vardu Mažylis (tikriausiai jau žinot). Jis buvo labai bailus sunkiai dresuojamas, bet labai mielas ir juokingas. Jis numirė būdamas 2 metukų. Aš iki šiol nežianu kodėl... Gal aš buvau bloga šeimininkė? Nors stengdavausi daryti viską, kad Mažylis jaustusi gerai...
Lina rašo:Na, o aš turėjau žiurkėną vardu Mažylis (tikriausiai jau žinot). Jis buvo labai bailus sunkiai dresuojamas, bet labai mielas ir juokingas. Jis numirė būdamas 2 metukų. Aš iki šiol nežianu kodėl... Gal aš buvau bloga šeimininkė? Nors stengdavausi daryti viską, kad Mažylis jaustusi gerai...
Tikrai tu nebuvai bloga šeimininkė Didelė užuojauta
Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Žiurkėnų paėmimas
» Žiurkėnų skanėstai
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnų priežiūra
» Žiurkėnų nameliai
» Žiurkėnų skanėstai
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnų priežiūra