Mūsų pačių gamintas maistas žiurkėnui.
+9
MisGrudge
CilLil
Vasarezuka
Deeimenute
Ziurkens
Avyte:
Hamris
simab
Domantas
13 posters
Puslapis 3 iš 3
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Mūsų pačių gamintas maistas žiurkėnui.
Traškučiai graužikams
1 riekelė juodos duonos
Truputis miltų
Vanduo
Įvairus grūdinis pašaras
Iš duonos išpjauti kokią nors formelę, ją pakepinti tosteryje arba orkaitėje, kol sukietės. Iš miltų ir vandens padaryti lipnią košę (kleisterį), ją užtepti ant duonos. Apibarstyti grūdiniu pašaru. 170°C orkaitėje padžiovinti skanėstą apie 20 minučių.
Kas bandet?
1 riekelė juodos duonos
Truputis miltų
Vanduo
Įvairus grūdinis pašaras
Iš duonos išpjauti kokią nors formelę, ją pakepinti tosteryje arba orkaitėje, kol sukietės. Iš miltų ir vandens padaryti lipnią košę (kleisterį), ją užtepti ant duonos. Apibarstyti grūdiniu pašaru. 170°C orkaitėje padžiovinti skanėstą apie 20 minučių.
Kas bandet?
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Re: Mūsų pačių gamintas maistas žiurkėnui.
Reiks išbandyt, nes Sausainė irgi pas mane storuliukė. Stengiuos neprimaitint, mažas porcijas duot - kur tau.Avyte: rašo:Aš esu bandžius. Kai Maja ir Džekas buvo jauni, girdžiau per savaitę apie 2 kartus pienu, ir duodavau tepamą sūrį. Iki šių dienų, jie labai tvirti, bet Cypukui to nedariau, tai va koks storulis pas mane gyvena
O dėl receptų tai aš pažiūriu kur knygoj apie žiurkėnus lentelė yra, kokių vitaminų Sausainei gali trūkt, kokiuose produktuose jų yra ir padarau salotėles iš tų produktų. Tik bandau suderinti, kad pilvuko neskaudėtų.
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mūsų žiurkėnų maistas.
» Pavojai Žiurkėnui.
» Kaip numesti ziurkenui svorio...
» Maistas narvelyje
» Mūsų sapnai
» Pavojai Žiurkėnui.
» Kaip numesti ziurkenui svorio...
» Maistas narvelyje
» Mūsų sapnai
Puslapis 3 iš 3