Atsitiko bėda...()
+13
Deimukaa
ggodulis
gabrelite
Cactuzz.
CilLil
Siemka
MisGrudge
Vasarezuka
Ziurkens
Avyte:
simab
Hamris
Domantas
17 posters
Puslapis 2 iš 5
Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Atsitiko bėda...()
O vat mano nesivarto jis nukrenta ir staigiai bando keltis bet tai padaro per 1,2 sekundes tik jam sunku gal , o gal jis cia rimtai vartosi.
Tai as bijau , kad nebutu jam kazko , nes jau anas ziurkenas ligotas buvo sito nenoriu tureti tokio .
Tai as bijau , kad nebutu jam kazko , nes jau anas ziurkenas ligotas buvo sito nenoriu tureti tokio .
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Supratau.
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Žinot tai gan kvailas ir nelogiškas klausimas bet man įdomu. Ar negali žiurkėnas storėti todėl, kad nesisuka ratelyje? Ar jam nėra blogai? Man labai sunku suprasti.
aisku kad neDomantas rašo:Žinot tai gan kvailas ir nelogiškas klausimas bet man įdomu. Ar negali žiurkėnas storėti todėl, kad nesisuka ratelyje? Ar jam nėra blogai? Man labai sunku suprasti.
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Net nemoku paaiškinti (ten kur pažymėta) ant tos vietos kiek žinau turi būti skylė Nu bent matytis per kailiuką. O man yra kažkoks rudas kaip nežnau net kiap paaiškinti tok kaip užstrigęs smėlio splavos kažkoks daiktas kas tai galėtu būti??
Hamris- Pranešimų skaičius : 119
Tai turbut ir yra šitas. Jis gali but visoks. Pas mane uždžiuvęs geltonas toks, tai aš praplaunuHamris rašo:
Net nemoku paaiškinti (ten kur pažymėta) ant tos vietos kiek žinau turi būti skylė Nu bent matytis per kailiuką. O man yra kažkoks rudas kaip nežnau net kiap paaiškinti tok kaip užstrigęs smėlio splavos kažkoks daiktas kas tai galėtu būti??
Tik nuvaliauDomantas rašo:Tu plaunį žiurkėnui tokias vietas???
Su labai mažu kiekiu vandens. Nes jų negalima maudytiDomantas rašo:Su kuo?
Aišku nors mano žiurkėnui taip nėra. O kas atsitinka kai taip būna Toi vietoi.
Aš net pati nežinau, man atrodo taip ir turi būtDomantas rašo:Aišku nors mano žiurkėnui taip nėra. O kas atsitinka kai taip būna Toi vietoi.
Nu bet jeigu pas kitus nėra.
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Pirma susižinok savo žiurkėno lytiVasarezuka rašo:Nu bet jeigu pas kitus nėra.
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Gal kas žino kaip atrodo aklos žiurkėno akys? Nes mano Zita kažkaip nereaguoja kai aš prie jos rankomis musikuojuosi... Prie jos padedu maistą, o ji kažkaip jo ieško, lyg nematytų ...
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Jos tada buna pilkos, tokia kaip plevele, arba dar ir su puliniais
MisGrudge rašo:Gal kas žino kaip atrodo aklos žiurkėno akys? Nes mano Zita kažkaip nereaguoja kai aš prie jos rankomis musikuojuosi... Prie jos padedu maistą, o ji kažkaip jo ieško, lyg nematytų ...
Neeee netikiu, kad tavo zitute akla gali buti.
Nežianu dabar net... gal ji ir neakla, nes jos akytės švarios Bet elgiasi taip lyg nematytų
Na ir man bėda atsitiko. Tiksliau mano žiurkėnei... Ji liko be galinės kojytės... Tiksliau mano katė jai ją nukando, kai ji buvo narvo viršuje ir karstėsi ant grotų. Liko tik kaulas ir nežinau ką su juo daryti. Noriu pas veterinarą nuvežt, tėvai sako, kad užgis ir taip, o ir pati bijau, kad jeigu nuvešiu pas veterinarą sakys migdyk - todėl, kad neturi vienos kojos. Žiurkėnei taip viskas gerai, maitinu ją ji ėda, kartais iš namuko išlenda, kaip ir visada... Nežinau kaip man elgtis, ką daryt su tuo kaulu, o gal tikrai ją reikia užmigdyti? Esu girdėjusi atvejų, kad žiurkėnas koją susilaužo į grotas, ir gyveną su 3 kojom... Patarkit ką daryt...
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Neleisk daugiau katei artintis prie narvo, nes nukąs ir kitas kojytes.
Kiek ten to kaulo matosi? Iki šlaunų? Ar visiškai?
Jeigu puse kojos dydžio kaulas liko, tai nėra gerai. Jeigu pas veterinarą - iškart užmigdys. Nes operacija daroma su narkoze, o žiurkėnas toks mažutis tikrai paskui neatsikels. Jeigu to kaulo mažai matosi, išimk metalinį ratukus, ir metalinius aukštus. Pridėk visur daug pjūvėnų, ir nedėk niekur vatos, prilips prie kaulo ir sunkiai užgys. Per savaitę apsitrauks, apaugs truputi kailiuku. Aišku gyvenimas dabar bus vargingas ir lėtas. Ir daugiau niekada nedėk jokio ratuko, bei metalinių aukštų.
Net nežinau, ką patarti. Ar žiūrėti kaip žiurkėnukas sunkiai gyvena
( nors gali ir priprast) arba tikrai užmigdyti, ir, kad žaizda širdyje užgytų nusipirkti naują žiurkėną.
Linkiu Tau stiprybės ir ramiai, pagalvok, ką daryti.
Ir aš tau linkiu sėkmės
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Puslapis 2 iš 5