Atsitiko bėda...()
+13
Deimukaa
ggodulis
gabrelite
Cactuzz.
CilLil
Siemka
MisGrudge
Vasarezuka
Ziurkens
Avyte:
simab
Hamris
Domantas
17 posters
Puslapis 3 iš 5
Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Atsitiko bėda...()
;( Man atrodo nukąsta tik pėdutė ir oda nurauta, arba pusę, kaip rašei iki šlaunies... Tiksliai negaliu pasakyt kaip kas, nes kojų nelyginau... Žiurkėnę labai gaila būtų mygdyti, jai viskas gerai, tik, kad nežinau kaip jai su ta koja. Ji aktyvi, tokia kokia ir buvo, laksto (aišku ne taip greitai kaip seniau) bet laksto. Ratuke nebesisuka (aišku kaip čia suksis), bet taip ėda viskas normaliai kaip ir seniau. Bet ką padaryčiau, kad ji galėtų gyvent be kojytės... Keisiu pjuvenas iš granulinių į smulkias, bandysiu daryti kažką, kad tik geriau jai gyventi būtų. Na o jeigu jau nieko nebus tai tada migdysiu... (((((((((((
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Daryk tą ką ir parašei . Jeigu esi tvirtai nusprendžiusi, kad žiurkėnas gyvens, tai ir privalo gyvent Kad ir kas būtų, svarbiausia meilė savo mažajam šeimos nariui.
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Būtų labai gaila, jei reikėtų užmigdyt Bet tikiuosi, kad neprireiks
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Labai gaila linkiu išlikti stipriai
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
man panasi problema kaip ir Siemkai, tik kad mano ziurkeniukui priekine letena, ir jis ja turi tik, nejudina jos, laksto su trimis kojomis, begioja ratuka kaip ir viskas OK, tik ta letenele kabo tiesiog
gabrelite- Pranešimų skaičius : 17
Man labai ziauru ziureti y mano vincuka jo akyte labai keista. Aplink ja yra raudona ta akis asaroja ir yra salia guzelis nezinau ka dariti nesu jau taip labai isitikinusi, kad tai yra konjunktyvitas. Prasau pasakykit ka daryti man jo labai gaila atrodo, kad jis verkia ir as pradedu asaroti.Padekit jam.
ggodulis- Pranešimų skaičius : 35
Užjaučiu Manau, tau reiktų vesti pas veterinarą. Gal raudonų ašarų liga? Tik nežinau, ar žiurkėnams ji būna.
Gaila, kad foto neturi. Jeigu tik aplink raudona, rašo, kad buna nuo streso. Mano cypukui taip nutiko, bet jam buvo akies uždegimas. Ryte sulipdavo akytes, tai su vandeniu ir druska praplaudavau akytes. Taip dariau apie 3-4 dienas ir pasveiko.
Akytė ašaroja nuo to guzelio... o guzelis tai gali būti auglys... jei taip.... nieko negalime padėti.... Nebent vešk pas veterinarą, kad tą guzą išoperuotų ( arba užmigdytų žiurkėniuką) , bet žiurkėnai labai smulkūs gyvūnėliai ir jie dažniausiai operacijų neištveria...
Jeigu ten auglys, tai jis nepiktybinis, nes nedidėja ir jis labai aktyvus, viską valgo tik ne grūdus, mėgsta laipioti lubom. Ačiū, kad pasakėt
Paskutinį kartą redagavo Avyte:, Št. 10 01, 2011 9:52 am. Redaguota 1 kartą (Reason for editing : Rašyk lietuviškom raidėm, pradėk didžiąją raide, dėk kablelius.)
Nunuvertik šitos ligos... Nesvarbu, kad tavo žiurkėnas aktyvus, auglys nedidėja... Viskas vis tiek anksčiau ar vėliau gali baigtis mirtimi jei nesiimsi priemonių.. Mano pirmoji žiurkėnė mirė nuo to auglio.Ji paskutinę savo gyvenimo dieną buvo aktyvi, valgė, bėgo ratuke ir taip toliau (tą dieną aš pastebėjau tą auglį). Kitą rytą ji jau buvo nebegyva.
PATARIU KUO GREIČIAU NUVESTI ŽIURKĖNIUKĄ PAS VETERINARĄ KOL DAR NEPERVĖLU...
PATARIU KUO GREIČIAU NUVESTI ŽIURKĖNIUKĄ PAS VETERINARĄ KOL DAR NEPERVĖLU...
O nuo ko tie augliai žiurkėnams atsiranda? Jų galima kaip nors išvengti???
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Dažniausiai atsiransa senatvėje. Juk rašėm, kai operuoja reikalinga narkozė, o po jos žiurkėnai neatsikelia. Tai reiškia neimanoma išvengt.
Aš Vincuko akį ploviau su druskos tirpalu ir jam pagerejo. Nebeliko guzelio ir aplink akytę nebera raudona tik liko apaukti plaukiukais nes yra aplink akį plika. Labai džiaugiuosi
Šaunu Tikriausiai tai buvo tik putinimas ar koks šiaip susimušimasi šaunu kad viskas gerai
Mano ziurkenai salia burnos zaizda, ir ji kraujuoja, bet tai ne is burnos. Ar gali buti kad ziurkenai susipese??? Help! Bet ji valgo, geria normaliai jai tai netrukdo. :?
Gali būt, kad susipešė. Turbūt dėl maisto. Pažiūrėk ar narve nėra aštrių kampų, narvo grotas patikrink gal netyčia pats įsibrėžė.
Mano Spurgai irgi buvo šalia lūpas žaizda. pažiūrėjusi supratau, kad Vincukas prakirto jai lūpą tai ant žaizdytės uždėjau vatos ir užgyjo net rando nepaliko, bet ji greitai tą vatą nusiėmė
Radau vieta i kuria isibreze, viela buvo islindusi
Va va, Pas mane narve irgi buvo vielų, ir nuo gertuvėlės, kai buvo maži žiurkėnai kartais nuo saulėgražų lukštų įsibrėždavo.
Džiugu gabrelite , kad radai bėda ir ją greitai išsprendei
Džiugu gabrelite , kad radai bėda ir ją greitai išsprendei
Va Vincuko akytė
Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Puslapis 3 iš 5