Žiurkėnų priežiūra
+10
manga139
CilLil
Deeimenute
MisGrudge
Vasarezuka
Ziurkens
simab
Hamris
Avyte:
Domantas
14 posters
Puslapis 2 iš 6
Puslapis 2 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žiurkėnų priežiūra
Nu mano žiurkėnui irgi labai lengvai neitiksi. Jam tai tas tai anas netinka. Kitą kartą būna jei neišvalai narvelio tai pradeda miegoti vidury narvelio. PYKSTA
Pas mane tas patsDomantas rašo:Nu mano žiurkėnui irgi labai lengvai neitiksi. Jam tai tas tai anas netinka. Kitą kartą būna jei neišvalai narvelio tai pradeda miegoti vidury narvelio. PYKSTA
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Domantas rašo:Nu mano žiurkėnui irgi labai lengvai neitiksi. Jam tai tas tai anas netinka. Kitą kartą būna jei neišvalai narvelio tai pradeda miegoti vidury narvelio. PYKSTA
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Norėjau jūsų kai ko paklausti? Esu seniau tai girdėjes tik tikslaus atsakymo negavęs. Ar žiurkėnai tikrai matos nespalvotai???
Taip, jie mato nespalvotai. Vieninteliai gyvūnai mato spalvotai kaip kurios papūgos ir chameleonas.Domantas rašo:Norėjau jūsų kai ko paklausti? Esu seniau tai girdėjes tik tikslaus atsakymo negavęs. Ar žiurkėnai tikrai matos nespalvotai???
Dar katės mato mėlynas, žalias, raudonas ir purpurines spalvas
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Nu va kaip neidomu jei žiurkėnai mato nespalvotai. O aš tiek marginau narvelį jo.
Čia biški neįtemą... Kas per daiktas yra kažkoks specialus žiurkėnų tualetas?.. Kai skaičiau viename žurnale rašė, kad galima į tą vietą kur žiurkėnai atlieka savo reikalus pastatyti kažkokį tualetą
Taip jie tokie yra bet mano nuomonę tai tik išpuikimas. Žiurkėnas neturi daryti savo reikalų kur lieps šeimininkas. Nors kiek žinau žiurkėnams jie nepatinka. Ir tie tualetai labai griozdiški.
Tai tada man jų nereikia
Aš niekad ir nedėčiau nes man tai atrodo kaip nesamone žiurkėnai yra ir turi būtu LAISVI GYVŪNAI.
sorry, kad rašau neįtemą, bet noriu paklaust:
Dabar lauke labai šalta... Aš kai pirksiu žiurkėną vešiuosi jį namo dėžutėje į kurią jį įdeda pardavėja... Žinau, kad žiurkėnai bijo šalčio, kaip man jį sušildyti, kad jis nesušaltų???
Dabar lauke labai šalta... Aš kai pirksiu žiurkėną vešiuosi jį namo dėžutėje į kurią jį įdeda pardavėja... Žinau, kad žiurkėnai bijo šalčio, kaip man jį sušildyti, kad jis nesušaltų???
Pasiimk iškart vatos kai įdės žiurkėną į dėžę tu įdėk jam vatos ir surišk dėžę į labai šilta šaliką ir storą. O jei važiuoji su mašina tai žiurkėnas tikrai neperšals gi jie kailį turi. Užmiršot???
Neužmiršau
Susidūriau su gan lengva problema. Gal tai kvailas klausimas iš mano pusės. Bet nors aš ir daug žinau apie mūsų mažuosius augintinius. Tačiau ir man iškyla klausymų. Ir yra vienas toks.: Man labai neramu kodėl mano žiurkėnas labai pasidarės tingus miega dienų dienas pavalgo atsigeria rate nebegioja. Nors jokų ligų požymiu aš neišžvelgiau ir taip jis atrodo sveikas nėra jokių sužeidimų ar pan. Kas tai gali būti> Gal jam liūdna? Gal jam trūksta kito žiurkėno? O gal artėja jo Mirtis? (Ne to negali būti). Jis dar labai jaunas. Kas tai galėtu būti.
Dieve, žmogau, juk neturi kiekvieną dieną praleisti itin vienodai, porą dienų nevalgo, nesisuka, paskui vėl sukasi, valgo. Jam viskas gerai.Domantas rašo:Susidūriau su gan lengva problema. Gal tai kvailas klausimas iš mano pusės. Bet nors aš ir daug žinau apie mūsų mažuosius augintinius. Tačiau ir man iškyla klausymų. Ir yra vienas toks.: Man labai neramu kodėl mano žiurkėnas labai pasidarės tingus miega dienų dienas pavalgo atsigeria rate nebegioja. Nors jokų ligų požymiu aš neišžvelgiau ir taip jis atrodo sveikas nėra jokių sužeidimų ar pan. Kas tai gali būti> Gal jam liūdna? Gal jam trūksta kito žiurkėno? O gal artėja jo Mirtis? (Ne to negali būti). Jis dar labai jaunas. Kas tai galėtu būti.
Suprantu, kad visos dienos neturi būti vienodos. Bet taip jau dedasi gan ilgai. Ir man neramu.
nieko tokio čia, nusiramink Mano Maja gal mėnesį nesisuka.Taip žiurkėnai miega diena, nes jie naktiniai, kad tu žinotum kaip naktiniai žiurkėnai duodasi naktį, tavasis irgi naktį viską daroDomantas rašo:Suprantu, kad visos dienos neturi būti vienodos. Bet taip jau dedasi gan ilgai. Ir man neramu.
Gal tikrai. As net negirdziu nes žiurkėnas stovi virtuvėje. O mano kambarys dar kai užsidaro durys nieko nesigirdi.
Mano žiurkėnei buvo panašiai po kelių dienų ji susiprato, kad toks gyvenimo būdas jai neįnaudą
Paskutinį kartą redagavo MisGrudge, Kv. 02 17, 2011 3:18 pm. Redaguota 1 kartą
Domantas rašo:Gal tikrai. As net negirdziu nes žiurkėnas stovi virtuvėje. O mano kambarys dar kai užsidaro durys nieko nesigirdi.
Patariu tau taip daryti nusluostyk ta ratuka ir paskiau kita diena atsikeles pasiziuresi jeigu bus pjuvenu ant jo tada reiskia ziurkenas sukosi jeigu ne tada nesisuko ir stebek taip visada. Mano tai sukosi .
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Puslapis 2 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žiurkėnų maudynės
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnu paėmimas
» Žiurkėnų žaidimai.
» Žiurkėnų paėmimas
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnu paėmimas
» Žiurkėnų žaidimai.
» Žiurkėnų paėmimas