Žiurkėnų priežiūra
+10
manga139
CilLil
Deeimenute
MisGrudge
Vasarezuka
Ziurkens
simab
Hamris
Avyte:
Domantas
14 posters
Puslapis 4 iš 6
Puslapis 4 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žiurkėnų priežiūra
Aiste rašo:Vat aš nemoku, o mano draugė taip paima žiurkėną, kad įmanoma pažiūrėti jo lyti.
Tai reišikia yra kažkos būdas kaip jį laikyti Kas žino pasakykit man
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
As jusu visu klausiau:
- Ar visi mokat laikyti taisyklingai ziurkena?
Jus:
- Taiipp....
Ziurkena, reikia paguldyti delne kad atsiremtu nnugara, tada taip apsuk kad butu kojos aukstyn Skamba baisiai bet taip reikia. Aisku jo neuzverskit nes jam nepatogu, tiesiog laikyk delne tvirtai ir pasuk ranka. Tada su pirstai praskleisk ten kur reikia Viskas OK tada jis nejudes
Jus:
- Taiipp....
Ziurkena, reikia paguldyti delne kad atsiremtu nnugara, tada taip apsuk kad butu kojos aukstyn Skamba baisiai bet taip reikia. Aisku jo neuzverskit nes jam nepatogu, tiesiog laikyk delne tvirtai ir pasuk ranka. Tada su pirstai praskleisk ten kur reikia Viskas OK tada jis nejudes
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Avyte: rašo:As jusu visu klausiau:
Jus:
- Taiipp....
Aišku, ačiū
Gal kas nors žinot kas galėjo atsitikti mano Džiungarijos rūšies žiurkėnui jeigu narvelis visad padėtas vonioje ant šiltų grindų būna ir šiandien kai atėjau pasižiurėti kaip jis laikosi buvo kažkoks keistas daviau saulėgrąžu labai lėtai suvalgė ir beveik nejudėjo kai išemiau is narvelio eidamas jis svirduliavo ir kartais griuvo ;((, kai daviau skanėsta nepajėgė nuo jo nugriaužti saulėgrąžu. Gal žinot kas jam galėjo atsitikti??? labai prašau padėkit
manga139- Pranešimų skaičius : 3
manga139 rašo:Gal kas nors žinot kas galėjo atsitikti mano Džiungarijos rūšies žiurkėnui jeigu narvelis visad padėtas vonioje ant šiltų grindų būna ir šiandien kai atėjau pasižiurėti kaip jis laikosi buvo kažkoks keistas daviau saulėgrąžu labai lėtai suvalgė ir beveik nejudėjo kai išemiau is narvelio eidamas jis svirduliavo ir kartais griuvo ;((, kai daviau skanėsta nepajėgė nuo jo nugriaužti saulėgrąžu. Gal žinot kas jam galėjo atsitikti??? labai prašau padėkit
Keista situacija... nežinau iš tikrųjų, kad tai galėtų būti, bet gali būti, kad tas žiurkėnas tiesiog pavargęs ar tiesiog nori pailsėti nuo visko
Čia taip buna Džiungailom.
Arba gal jis buvo apsimiegojęs, bet tai nieko rimto nera
MisGrudge rašo:manga139 rašo:Gal kas nors žinot kas galėjo atsitikti mano Džiungarijos rūšies žiurkėnui jeigu narvelis visad padėtas vonioje ant šiltų grindų būna ir šiandien kai atėjau pasižiurėti kaip jis laikosi buvo kažkoks keistas daviau saulėgrąžu labai lėtai suvalgė ir beveik nejudėjo kai išemiau is narvelio eidamas jis svirduliavo ir kartais griuvo ;((, kai daviau skanėsta nepajėgė nuo jo nugriaužti saulėgrąžu. Gal žinot kas jam galėjo atsitikti??? labai prašau padėkit
Keista situacija... nežinau iš tikrųjų, kad tai galėtų būti, bet gali būti, kad tas žiurkėnas tiesiog pavargęs ar tiesiog nori pailsėti nuo visko
tikėkimės kad taip ir yra kad tik nebutu nieko rimto ;(
Avyte: rašo:Čia taip buna Džiungailom.
O kaip manot ar žiurkėnam gali kiekviena diena duoti specialiai pirktu saulegrąžu. Kiek girdejau nuo ju ziurkenai storeja ar tai tiesa?
Galima, bet su saiku. Taip nuo ju labai storejama. I diena duok mazdaug po 2-3saulegrazas
Kažkada ginčiojomės kokia kreida geresnė, rožinė ar balta. Tiesa sakant, visiem skirtingai patinka. Mano žiurkėnams patinka kopūstu produktai - tad manieji graužia tik baltas kreidas. Balta kreida - su jūros kopūstais. Kaip kuriems žiurkėnams patinka morkų produktai - tai rožinė kreida su morku ekstraktu
Norėjau paklausti dviejų dalykų.
Aš norėčiau įdėti Zitai į narvelį tualetinio popieriaus tubelę, kad ji galėtų su ja žaisti. Klausimas: ar nebus blogai jei ji nugrauš kažkiek tos tubelės. neapsinuodys ar pan?
Pagalvojau, kad labai faina būtų "išmaudyti" Zita (specialiame smėlyje). Jei kas nors bandė, patarkit man kaip reiktų daryti, ar žiurkėnams patinka?
Aš norėčiau įdėti Zitai į narvelį tualetinio popieriaus tubelę, kad ji galėtų su ja žaisti. Klausimas: ar nebus blogai jei ji nugrauš kažkiek tos tubelės. neapsinuodys ar pan?
Pagalvojau, kad labai faina būtų "išmaudyti" Zita (specialiame smėlyje). Jei kas nors bandė, patarkit man kaip reiktų daryti, ar žiurkėnams patinka?
1. Dėl tualetinio papieriaus ritinėlio. Taip galima, būtų puiku, jeigu net kokius 3 sujungtum, tada būtų ilgas tunelis.
2. Dėl smėlio. Taip žiurkėnams netgi būtinas smėlis. Kadangi jų maudyti draudžiama, ir reikia, kad žiurkėnas atsikratytų blusų, ir būtų švarus. Tam naudojamas smėlis. Yra papūgų su spec. Kriauklelėmis. Yra šinšilų, nes jas maudyti taip pat reikia. Kodėl nėra žiurkėnams? Vat todėl, nes pažiūrėkit ko reik žiurkėnui smėlyje. Nieko. Juk kriauklelės subraižys, bus žaizdos pas žiurkėną. Todėl yra naudojamas graužikų šinšilų smėlis. ***
Patariu narvelyje nelaikyti. Nes žiurkėnas pagalvos, kad ten tualetas ir darys savo išmatas. Paskui juk praustis jame nelabai gerai. Todėl į dieną reikia įleisti žiurkėną pasimaudyti. Jo procesas vyksta 1minutę. Kai padarys išmatas, jas surink ir išmesk
2. Dėl smėlio. Taip žiurkėnams netgi būtinas smėlis. Kadangi jų maudyti draudžiama, ir reikia, kad žiurkėnas atsikratytų blusų, ir būtų švarus. Tam naudojamas smėlis. Yra papūgų su spec. Kriauklelėmis. Yra šinšilų, nes jas maudyti taip pat reikia. Kodėl nėra žiurkėnams? Vat todėl, nes pažiūrėkit ko reik žiurkėnui smėlyje. Nieko. Juk kriauklelės subraižys, bus žaizdos pas žiurkėną. Todėl yra naudojamas graužikų šinšilų smėlis. ***
Patariu narvelyje nelaikyti. Nes žiurkėnas pagalvos, kad ten tualetas ir darys savo išmatas. Paskui juk praustis jame nelabai gerai. Todėl į dieną reikia įleisti žiurkėną pasimaudyti. Jo procesas vyksta 1minutę. Kai padarys išmatas, jas surink ir išmesk
Avyte: rašo:1. Dėl tualetinio papieriaus ritinėlio. Taip galima, būtų puiku, jeigu net kokius 3 sujungtum, tada būtų ilgas tunelis.
Labai ačiū Žiauriai pagelbėjai
O jei tarkim įpylei to smėliuko į indelį žiurkėnas nusiprausė, o galima tą vieną įpylimą naudoti kelis kartus žiurkėno prausimui? Ar kai vieną kartą žiurkėnas nusiprausia iš karto išpilti? Turbūt kvailus klausimus aš čia uždavinėju, bet ryt aš važiuosiu to smėlio pirkti ir nežinau kaip reiks elgtis
Kodėl tu toks piktas??? Aš tik paklausiau ir be to man atrodo, kad žiurkėnams labai patinka vartytis smėlyje ir aš jo pirksiu ir mano nuomonės nepakeisi...
Ten kur įpili smėlio, ji gali naudoti šimtą kartų. Nes iš smėlio reikia išimti tik kakučius ir sulipusius su smėliu sisiukus. Ir vėl smėlis švarus, ir vėl naudoji
Aišku, o kiek kartų per savaitę reikia?
?
Jeigu klausi kiek kartų įleisti žiurkėną į smėlį per savaitę.
Būtų šaunu jei kiekvieną dieną
Jeigu klausi kiek kartų įleisti žiurkėną į smėlį per savaitę.
Būtų šaunu jei kiekvieną dieną
Gal galit pasakyt ar aš gerai darau, kad Zitos namelį valau 3 kartus į savaitę Ar reikia daugiau ar mažiau kartų
As Persikutes nama valau 3 kartus i savaite nes ji labai slapinasi ir kakoja
O Karameles 1 karta nes ji tvarkinga
Pagal mano nuomone gerai darai
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Deeimenute rašo:As Persikutes nama valau 3 kartus i savaite nes ji labai slapinasi ir kakoja
Aišku ačiū
Tikrai tiek nereikia. Užtenka gal net 1 karto. Aš tai PVZ 2 kartus per savaitę.
Man atrodo, kad 2 kartus per savaitę yra labai gerai.
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Puslapis 4 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žiurkėnų maudynės
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnu paėmimas
» Žiurkėnų žaidimai.
» Žiurkėnų paėmimas
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnu paėmimas
» Žiurkėnų žaidimai.
» Žiurkėnų paėmimas