Žiurkėnų priežiūra
+10
manga139
CilLil
Deeimenute
MisGrudge
Vasarezuka
Ziurkens
simab
Hamris
Avyte:
Domantas
14 posters
Puslapis 3 iš 6
Puslapis 3 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žiurkėnų priežiūra
Nesamone su siulu . Gal jis norejo tik pasiimti siula , idomaus jam buvo kazkas . Geriau su pjuvenom ziuret , nes kai ilipa vistiek jis pjuvenu turest ant pilvo ar kur nors
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Ai neaiškink net nežinai kaip dariau tai nesakyk. O su tom pjuvenom man ratelis nudzius ir dar mano aukstai pakeltas o kur yra ratelis ten pjuveno po apacia nera ziurkenas visada is ten jas nustumia.
Visur rašoma, visur sako pardavėjos, ir taip ištikrųjų yra... Džiungailų sutaikyti neįmanoma, taip pat Roborovskio su Džiungailą, bet per "Youtube" Radau video, kur susitaikė, pradžia žiauri, man taip buvo tik daug daug labiau labiau žiauriau žiauriau
https://www.youtube.com/watch?v=BWue3WfOsu4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=BWue3WfOsu4&feature=related
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Ir po komentaro angliškai parašyta:Žmogus klausia:Hamris rašo:Žiauru!!!
- Ar jie paskui susitaikė?
Augintojas atsako:
Taip, dabar jei kartu miega, Roborovskis mėgsta miegot ant Džiungarinio...
Kodėl mano Hamris Prieš du mėnesius visada apvertinėjo indelį??? O po to kai Domantas patarė pakeisti man indelį jis jo nebeapvertinėjo.
Hamris- Pranešimų skaičius : 119
Gal ten kas nors smirdėjo??? xD
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Ne aš pakeičiu maistą, viska sutvarkau.
Hamris- Pranešimų skaičius : 119
Nup pat pirmo menesio as galvojau kad Maja kurčia, tad davė Misgrudge tokį pasiūlymą, įsitikinti ar ji kurčia. Sakė spėk iš visų jėgų, ir zūrėk ar ji ausis nuleis.......Deja ji ištikrųjų kurčia, ji nieko negirdi, spėgiau, garsiai garsiai muzika paleidau, kai narvelio dureles atidarau - ji net nekreipia demesio, ir ausys stovi kaip suakmenejusio. Visu kitu ausys nulinkusios kai garsiai leidziu dainą t.t....
Avyte: rašo:Nup pat pirmo menesio as galvojau kad Maja kurčia, tad davė Misgrudge tokį pasiūlymą, įsitikinti ar ji kurčia. Sakė spėk iš visų jėgų, ir zūrėk ar ji ausis nuleis.......Deja ji ištikrųjų kurčia, ji nieko negirdi, spėgiau, garsiai garsiai muzika paleidau, kai narvelio dureles atidarau - ji net nekreipia demesio, ir ausys stovi kaip suakmenejusio. Visu kitu ausys nulinkusios kai garsiai leidziu dainą t.t....
Žiauru... Nežinau ar galima pagydyti... Jei mano Zitai taip būtų tai daryčiau viską... net pas veterinarą nuvežčiau
Bet paziurejus is kitos puses, tai cia nieko rimto, ji stengiasi viska atlikt, ir ji vis dar geriausia mano sportininkeMisGrudge rašo:Avyte: rašo:Nup pat pirmo menesio as galvojau kad Maja kurčia, tad davė Misgrudge tokį pasiūlymą, įsitikinti ar ji kurčia. Sakė spėk iš visų jėgų, ir zūrėk ar ji ausis nuleis.......Deja ji ištikrųjų kurčia, ji nieko negirdi, spėgiau, garsiai garsiai muzika paleidau, kai narvelio dureles atidarau - ji net nekreipia demesio, ir ausys stovi kaip suakmenejusio. Visu kitu ausys nulinkusios kai garsiai leidziu dainą t.t....
Žiauru... Nežinau ar galima pagydyti... Jei mano Zitai taip būtų tai daryčiau viską... net pas veterinarą nuvežčiau
Maja ištverminga, ji viską nugalės, viską padarys....
kaip manot kas yra mano burundukiskam Dzekui ir pilkajam Cypciui? Jie kai valgo triukcioja, ir kai miega lyg svilpautu plauciai, ar kazkas. brt tikrai jiems ne su plauciais susije as tai pasakiau nes negaliu apibudinti to garso. kas jiems gali but? ar jiems salta ar kas?
Nu mano žiurkėnas irgi taip daro. Bet tai nieko rimto. Jie lyg čiadytu. O kartais būna, kad per miegus užsisapnuoja.
Domantas rašo:Nu mano žiurkėnas irgi taip daro. Bet tai nieko rimto. Jie lyg čiadytu. O kartais būna, kad per miegus užsisapnuoja.
Čia gal neįtemą, bet, GERAS!!! Mano Zita tapo forumo Smailas
ne, jiems istikruju taip yra, ir tavo tikrai taip nedaro kaip mano nes as net apibudinti negaliuDomantas rašo:Nu mano žiurkėnas irgi taip daro. Bet tai nieko rimto. Jie lyg čiadytu. O kartais būna, kad per miegus užsisapnuoja.
Pagalvojus rimtai, Dzekas liudi tik atidarau dureles tas pradeda cypt,lipa i ranka ir sedi...Cypcius tai aisku, jeigu eina visas liudnas, sneka...Net su Roborovskiu nesipese....
Gal man juos suleist? nes keistai atrodo vienas žiurkėnas liudi ir tokiam milziniskam narve gyvena....Turejau omeny Dzeka su Cypcium...Kodel ju sutaikyt neimanoma??????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gal man juos suleist? nes keistai atrodo vienas žiurkėnas liudi ir tokiam milziniskam narve gyvena....Turejau omeny Dzeka su Cypcium...Kodel ju sutaikyt neimanoma??????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ar tiesa kad ziurkenu narvelius galime isnesti i lauka ??
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
Tii siltu oro metu. Kai nelyja. Laikyti tik pavesyje.Negalima vejo,reikia uzdengti.Nestis galima tik vasara
Avyte: rašo:Tii siltu oro metu. Kai nelyja. Laikyti tik pavesyje.Negalima vejo,reikia uzdengti.Nestis galima tik vasara
Aisku,aciu labai
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
gal kas nors žino kaip reikia laikyti, kad žiurkėnas nespurdėtų ir, kad būtų galima nustatyti jo lytį?
Vat aš nemoku, o mano draugė taip paima žiurkėną, kad įmanoma pažiūrėti jo lyti.
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Puslapis 3 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žiurkėnų maudynės
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnu paėmimas
» Žiurkėnų žaidimai.
» Žiurkėnų paėmimas
» Žiūrkėnų Psichologija.
» Žiurkėnu paėmimas
» Žiurkėnų žaidimai.
» Žiurkėnų paėmimas