Kokias pjuvenas pirkti?
+9
Gustė
Deeimenute
CilLil
Hamris
Avyte:
Ziurkens
Domantas
Vasarezuka
MisGrudge
13 posters
Puslapis 1 iš 4
Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Kokias pjuvenas pirkti?
Man reikia pagalbos...
Nežinau kokios pjuvenos geriausios... kokybiškiausios
Šiaip aš perku granules, bes man jos visai nebepatinka. O nėra ten kokių kenksmingų medžiagų pjuvenose su kvapu?
Nežinau kokios pjuvenos geriausios... kokybiškiausios
Šiaip aš perku granules, bes man jos visai nebepatinka. O nėra ten kokių kenksmingų medžiagų pjuvenose su kvapu?
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Re: Kokias pjuvenas pirkti?
Aš neperku mano tėtės darbe pilna tu pjuvenu
Vasarezuka- Pranešimų skaičius : 102
Geriausios yra "Chipsi" classic. Jos iš 100% natūralios medienos. O vasare tos pjuvenos kur tavo tėtis parneša galiu teigti kad yar neišvalytos ir gali kenkti žiurkėnui.
Nera skirtumo kokias pirkti , gali pirkti ir pigesnes mes perkam FINKO
Ziurkens- Pranešimų skaičius : 81
Finko man nepatinka jos kaip dulkės kokios yra labai minštos ir kelia daug dulkiu o kaina nuo "Chipsi" nesiskiria. Finko gali kenkti žiurkėno uoslei.
Jūs bent žinot kam reikalingos granulės?
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Tam , kad kakai visokie isigertu ir nesmirdetu ar kaip?
Gi pjuvenos irgi sugeria sisaliukus.
Hamris- Pranešimų skaičius : 119
Tai jo , as tik seip klausiu apie granules.
Granulės reikalingos sugerti kvapus nemalionius ir dedamos po gertuve, maistu, ar prie namelio. Prie gertuves, nes kaip kurių laša ir granulės sugeria... Jų nereikia pilti per visą narvą, nes turi but medžio pjuvenos ir prie gertuviu, maisto bliudelio, namuko turi but granulės
Daug išpilat ir daug reikia pirkti, juk granulių pakelyje mažiau negu pjuvenųDomantas rašo:Kas nezino tas pila.
Nežinau kaip jums man tai pjuvenos geresnes negu granulės.
Aš šiaip granule oerku bet dabar pirksiu pjuvenas
Man taip pat pjūvenos geriau negu granulės, nes Džiungailos ir Roborovskio žiurkėnams sunku lakstyti per granules, kojos kliuna...
Jau nebenoriu tų granulių pirkti
Avyte: rašo:Man taip pat pjūvenos geriau negu granulės, nes Džiungailos ir Roborovskio žiurkėnams sunku lakstyti per granules, kojos kliuna...
Gali net pėdutes nutrinti o ir šiltinimui nameliį nėra taip gerai kaip pjuvėnos.
PritariuDomantas rašo:Avyte: rašo:Man taip pat pjūvenos geriau negu granulės, nes Džiungailos ir Roborovskio žiurkėnams sunku lakstyti per granules, kojos kliuna...
Gali net pėdutes nutrinti o ir šiltinimui nameliį nėra taip gerai kaip pjuvėnos.
Chi chi Ha ha Kai jūs kalbėjot apie pjūvenas aš galvojau, kad naudoju paprastas pjūves, gal net 'KIKA". Jūs kalbėjot apie "Finko", kad jos blogos dėl dulkių, pakui apie "Chipsy", kad naudoja ir pataria Domantas. Šiand psižiūrėjau kokias aš turiu. Susivokiau ir perskaičiau pavadinimus. Praplėštas buvo pas mane "Finko" kurį dabar naudoju. Pažiūrėjau kitą, ten buvo "Chipsy" citrin . "Chipsy" Nėra dulkių, didesnė pakuotė, su citrinos kvapu... Finko, man tai visai nieko, tos dulkės nieko nekenkia, tai normaliai. Jau man visai, net nežinojau kokias pjūvenas dėdavau mažyliams... Gėda man
Avyte: rašo:Chi chi Ha ha Kai jūs kalbėjot apie pjūvenas aš galvojau, kad naudoju paprastas pjūves, gal net 'KIKA". Jūs kalbėjot apie "Finko", kad jos blogos dėl dulkių, pakui apie "Chipsy", kad naudoja ir pataria Domantas. Šiand psižiūrėjau kokias aš turiu. Susivokiau ir perskaičiau pavadinimus. Praplėštas buvo pas mane "Finko" kurį dabar naudoju. Pažiūrėjau kitą, ten buvo "Chipsy" citrin . "Chipsy" Nėra dulkių, didesnė pakuotė, su citrinos kvapu... Finko, man tai visai nieko, tos dulkės nieko nekenkia, tai normaliai. Jau man visai, net nežinojau kokias pjūvenas dėdavau mažyliams... Gėda man
Visko būna. bet aš naudoju 'Chipsi' CLASSIC be kvapu.
Domantas rašo:Avyte: rašo:Chi chi Ha ha Kai jūs kalbėjot apie pjūvenas aš galvojau, kad naudoju paprastas pjūves, gal net 'KIKA". Jūs kalbėjot apie "Finko", kad jos blogos dėl dulkių, pakui apie "Chipsy", kad naudoja ir pataria Domantas. Šiand psižiūrėjau kokias aš turiu. Susivokiau ir perskaičiau pavadinimus. Praplėštas buvo pas mane "Finko" kurį dabar naudoju. Pažiūrėjau kitą, ten buvo "Chipsy" citrin . "Chipsy" Nėra dulkių, didesnė pakuotė, su citrinos kvapu... Finko, man tai visai nieko, tos dulkės nieko nekenkia, tai normaliai. Jau man visai, net nežinojau kokias pjūvenas dėdavau mažyliams... Gėda man
Visko būna. bet aš naudoju 'Chipsi' CLASSIC be kvapu.
Nu visi supratot kad pjuvenos geresnės.
O tai mažiem žiurkėnam galima dėti pjuvenas "Finko" su citrinų kvapu?
Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Puslapis 1 iš 4