Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?
+5
CilLil
MisGrudge
Deeimenute
Avyte:
Gintariuks12
9 posters
Puslapis 1 iš 3
Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?
galėtumėt patarti man labai praverstų jūsų nuomonė...
Gintariuks12- Pranešimų skaičius : 39
Re: Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?
Taip, galiu patarti. Ziurint koks tavi katino charakteris. Pavyzdziui mano kate puikiai bendrauja, ir i deze kartu suleidziu, tai ziurkeiukam nera taip baisu. Bet seip visi ziurkenai bijo kaciu sunu ir kitu gyvunu. Narva laikyk aukstai kad katinas nepasiektu...
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
jis kastruotas(cia ne i tema)tingus,islepintas katinelis.jam 5 metai
Nu bet as kalbu ar jis gerėtis, ar jis priims naują gyventoją.Gintariuks12 rašo:jis kastruotas(cia ne i tema)tingus,islepintas katinelis.jam 5 metai
Avyte: rašo:Nu bet as kalbu ar jis gerėtis, ar jis priims naują gyventoją.Gintariuks12 rašo:jis kastruotas(cia ne i tema)tingus,islepintas katinelis.jam 5 metai
Gal as biski ne i tema rasau..bet as turiu 2 ziurkenus nu bet as turiu ir suni mano suo tai labai loja bet kai paimu ziurkena i rankas tai sedi ir ziuri kaip as ja laikau ir nieko nedaro
Deeimenute- Pranešimų skaičius : 295
nu mes turim zuvytes is pirmo jis labai i jas spoksojo bande lipti o dabar jau nenezvilgteli i jas...taip kad net nzn...
kas dar galetu patarti?
Cia ner jokiu patarymu! Svarbu zinoti koks tavo katino charakteris, kiekvienas katinas skirtingai priima nauja gyentojaGintariuks12 rašo:kas dar galetu patarti?
is kur man zinoti kaip jis priims gyventojus todel ir klausiu kitu patirties kas augina ziurkena ir katina.tai va jei neturi ka rasyti tai nerasyk laukiu kitu zmoniu patirties...
Gintariuks12 rašo:is kur man zinoti kaip jis priims gyventojus todel ir klausiu kitu patirties kas augina ziurkena ir katina.tai va jei neturi ka rasyti tai nerasyk laukiu kitu zmoniu patirties...
Aš auginu katę Ji su žiurkėnu susigyvena gerai Pirmomis dienomis katė labai įdėmiai apžiūrinėjo naują gyventoją Po kelių dienų jai jau nebeįdomu pasidaro... Juk dieną žiurkėnai miega ir nieko nedaro. Šiaip dar katei labai patinka žiūrėti kaip mano Zita bėga ratelyje... Juda viskas... juk įdomu... net man pačiai Dar kartais kai Zita valgo, mano katė tiesia letenėlę į ją ir bando paliesti, bet ta sucypia ir viskas... katė atstoja. Jei dar kas domina klausk
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
kaip galvoji ar jeigu ziurkena laikysiu kitam kambari kasparas draskys duris?
Gintariuks12 rašo: kaip galvoji ar jeigu ziurkena laikysiu kitam kambari kasparas draskys duris?
Nemanau, kad jis draskytų duris Kaip ir sakiau prieš tai, tik pirmomis dienomis katinui įdomu kas per naujas gyventojas Tik nedaryk tokios klaidos kaip aš padariau: skirk dėmesio ir katinui ir žiurkėnui, nes kitaip katinas supiks ir nebedraugaus... Taip nutiko man... bet tikiuosi, kad ji vėliau sugrįš pas mane
jo manasis irgi pavydus...
dar vienas klausimelis iskilo jei as kur isvaziuosiu pvz.:as vasara visada vaziuoju i kaima kokiam menesiui ka tada daryt?mano tevai grieztai pasake kad priziuresiu tik as jie nieko neziures...
Tai tavo beda, tada nepirk ziurkeno arba veskis i su boksuGintariuks12 rašo:dar vienas klausimelis iskilo jei as kur isvaziuosiu pvz.:as vasara visada vaziuoju i kaima kokiam menesiui ka tada daryt?mano tevai grieztai pasake kad priziuresiu tik as jie nieko neziures...
Gintariuks12 rašo:dar vienas klausimelis iskilo jei as kur isvaziuosiu pvz.:as vasara visada vaziuoju i kaima kokiam menesiui ka tada daryt?mano tevai grieztai pasake kad priziuresiu tik as jie nieko neziures...
Aš visada kai reikia prižiūrėti gyvūnus atiduodu seneliams i jie puikiai prižiūri juos,
MisGrudge rašo:Gintariuks12 rašo:dar vienas klausimelis iskilo jei as kur isvaziuosiu pvz.:as vasara visada vaziuoju i kaima kokiam menesiui ka tada daryt?mano tevai grieztai pasake kad priziuresiu tik as jie nieko neziures...
Aš visada kai reikia prižiūrėti gyvūnus atiduodu seneliams i jie puikiai prižiūri juos,
As tai duodu pusbroliui arba kumai
O ar negali pasiimti žiurkėno kartu? Aš jeigu, kur nors važiuoju, tai visą laiką pasiimu.
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Turiu pasiūlimą, kaip patikrinti, ar katinui patinka pelės arba žiurkėnai (*turiu galvoj, ar ėstu). Paimk žaislinę pelę ir prisuk ją (jei nėra prisukimo, tiesiog paleisk per kambarį). Jei katinas vysis, reiškia jam patinka*, o jei ne reiškia nekils sunkumų dėl nesutarimo. Toks mano pasiūlimas
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Tai yra labai labai blogas pasiulymas, juk kate ne is isvaizdos ar judejimo puola, o is kvapo, kvapas svarbiausias, tada katinas zino ar jis gyvas tada pradeda esti.Aiste rašo:Turiu pasiūlimą, kaip patikrinti, ar katinui patinka pelės arba žiurkėnai (*turiu galvoj, ar ėstu). Paimk žaislinę pelę ir prisuk ją (jei nėra prisukimo, tiesiog paleisk per kambarį). Jei katinas vysis, reiškia jam patinka*, o jei ne reiškia nekils sunkumų dėl nesutarimo. Toks mano pasiūlimas
Kartu taip galima, tik jeigu automobiliu vaziuosi tai atsargiai, kad ten narvas nesikratytu, nes ziurkenui gali but blogai nuo streso.Aiste rašo:O ar negali pasiimti žiurkėno kartu? Aš jeigu, kur nors važiuoju, tai visą laiką pasiimu.
Avyte: rašo:Kartu taip galima, tik jeigu automobiliu vaziuosi tai atsargiai, kad ten narvas nesikratytu, nes ziurkenui gali but blogai nuo streso.Aiste rašo:O ar negali pasiimti žiurkėno kartu? Aš jeigu, kur nors važiuoju, tai visą laiką pasiimu.
As niekada jo nevezioju ir su juo nevazuoju as palieku ziurkenus giminem
as bijau imtis kartu nes gali nuo streso nugaisti.drauge siulo pas ja palikti bet nezinau labai bijau man labai rupi gyvuneliai...
Gintariuks12 rašo:as bijau imtis kartu nes gali nuo streso nugaisti.drauge siulo pas ja palikti bet nezinau labai bijau man labai rupi gyvuneliai...
As tai palikciau Giminems
Šeip tai reikėtų gyvūnėlius palikt, pažįstamam, artimam, ir aišku vyresniam tikrai ne 5-mečiui. Gali but visokių bėdų, kaip vaikai, paims ir kažką blogo gali padaryti, arba seneliams kurei bijos juos pavalgdinti.... Geriausias, bet nelabai saugus - tai veštis kartu, mat matysi, kad jam viskas OK. O jeigu su juo važiuosite automobiliu tai jis dažniausiai užmigs, mat sunku ir baisu vaikščioti po narvą kai viskas juda, dreba. Laikyk rankose, kad nejudėtų, ir jis pasivaikščios ir nueis i namukąGintariuks12 rašo:as bijau imtis kartu nes gali nuo streso nugaisti.drauge siulo pas ja palikti bet nezinau labai bijau man labai rupi gyvuneliai...
Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Puslapis 1 iš 3