Žiurkėnų forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?

+5
CilLil
MisGrudge
Deeimenute
Avyte:
Gintariuks12
9 posters

Puslapis 33 Previous  1, 2, 3

Go down

Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną? - Page 3 Empty Re: Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?

Rašyti by Gintariuks12 Št. 04 16, 2011 4:25 pm

o jie istiesu skaudziai kandziojasi? ai tiesa aciu uz patarimus Smile
Gintariuks12
Gintariuks12

Pranešimų skaičius : 39

Atgal į viršų Go down

Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną? - Page 3 Empty Re: Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?

Rašyti by MisGrudge Št. 04 16, 2011 4:34 pm

Gintariuks12 rašo:o jie istiesu skaudziai kandziojasi? ai tiesa aciu uz patarimus Smile

Na... esu patyrusi ir žiurkėnų dantys tikrai aštrūs Very Happy bet patikėk "išaugs" iš to kandžiojimosi Very Happy
MisGrudge
MisGrudge

Pranešimų skaičius : 569

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Avyte: Št. 04 16, 2011 4:50 pm

Nenoriu gasdinti bet taip yra buve man. Mano Dzekas dziungarijos taip ikando, i pirta, tai kai keliau pirsta i virsu jis laikesi. Kraujas bego 10min ...

Bet tau nera ko nerimauti, Dzekas skaudziai ikando kai buvo pestynes, o kai imi i rankas tiesiog jis ragauja, laikyk prie zemes ziurkena jei ikas paleisk ant kilimo ir vel paimk Smile
Avyte:
Avyte:

Pranešimų skaičius : 1092

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Gintariuks12 Št. 04 16, 2011 6:10 pm

ji tikra bezdzionele visur laipioja Very Happy Very Happy Very Happy
Gintariuks12
Gintariuks12

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Avyte: Št. 04 16, 2011 7:30 pm

Labai laukiu kokybisku foto
Avyte:
Avyte:

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Gintariuks12 Pir. 04 18, 2011 5:48 pm

as siek tiek jaudinuosi del kai ko...ji leidzia tokius panasius i stenejimo garsus ar tai gali buti liga? Question Question Question
Gintariuks12
Gintariuks12

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Avyte: Pir. 04 18, 2011 6:16 pm

Gintariuks12 rašo:as siek tiek jaudinuosi del kai ko...ji leidzia tokius panasius i stenejimo garsus ar tai gali buti liga? Question Question Question
Ne, tai ne liga. Jai stresas dar. Visi ziurkenai skleidzia garsus pirmomis dienomis. Labai prasau sukurk tema apie savo augintini grupeje "MES"
Avyte:
Avyte:

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Juste Antr. 10 25, 2011 6:56 pm

Aš manau, kad po kiek laiko pripras prie naujo gyventojo ir tiek.

Juste

Pranešimų skaičius : 15

Atgal į viršų Go down

Rašyti by MisGrudge Tr. 10 26, 2011 7:54 am

Katės tai nėra didžiulis priešas žiurkėnui... Jos pirmomis dienomis domisi naujuoju gyventoju. Biologojos mokytoja sakė, kad žiurkėnai katėms "atsiduoda" mažu paršiuku, o ne pele Very Happy . Aš turiu katę ir jai mano žiūrkėnas jau senai nebeįdomus Smile
MisGrudge
MisGrudge

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Siemka Pen. 12 09, 2011 8:08 pm

MisGrudge rašo:Katės tai nėra didžiulis priešas žiurkėnui... Jos pirmomis dienomis domisi naujuoju gyventoju. Biologojos mokytoja sakė, kad žiurkėnai katėms "atsiduoda" mažu paršiuku, o ne pele Very Happy . Aš turiu katę ir jai mano žiūrkėnas jau senai nebeįdomus Smile
Aš savo katei žiurkėno visai nerodau, nuo to laiko kai atsitiko ta nelaimė. doh Jeigu ji vėl ją pamatytų, tai per narvo grotas ištrauktų... Shocked
Siemka
Siemka

Pranešimų skaičius : 81

Atgal į viršų Go down

Rašyti by MisGrudge Št. 12 10, 2011 12:38 pm

Siemka rašo:
MisGrudge rašo:Katės tai nėra didžiulis priešas žiurkėnui... Jos pirmomis dienomis domisi naujuoju gyventoju. Biologojos mokytoja sakė, kad žiurkėnai katėms "atsiduoda" mažu paršiuku, o ne pele Very Happy . Aš turiu katę ir jai mano žiūrkėnas jau senai nebeįdomus Smile
Aš savo katei žiurkėno visai nerodau, nuo to laiko kai atsitiko ta nelaimė. doh Jeigu ji vėl ją pamatytų, tai per narvo grotas ištrauktų... Shocked

Na... čia prilauso nuo kiekvienos katės charakterio...
MisGrudge
MisGrudge

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Cactuzz. Št. 12 10, 2011 5:15 pm

mano draugė turi šinšilą ir katę, tai ta katė nelenda prie šinšuilos. Išvis bailiukė yra ;D
Cactuzz.
Cactuzz.

Pranešimų skaičius : 155

http://manograuzikas.forumlt.com

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Sponsored content

Sponsored content

Atgal į viršų Go down

Puslapis 33 Previous  1, 2, 3

Atgal į viršų

- Similar topics