Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?
+5
CilLil
MisGrudge
Deeimenute
Avyte:
Gintariuks12
9 posters
Puslapis 3 iš 3
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Ar apsimoka pirkti žiurkėna jei turi katiną?
o jie istiesu skaudziai kandziojasi? ai tiesa aciu uz patarimus
Gintariuks12- Pranešimų skaičius : 39
Gintariuks12 rašo:o jie istiesu skaudziai kandziojasi? ai tiesa aciu uz patarimus
Na... esu patyrusi ir žiurkėnų dantys tikrai aštrūs bet patikėk "išaugs" iš to kandžiojimosi
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Nenoriu gasdinti bet taip yra buve man. Mano Dzekas dziungarijos taip ikando, i pirta, tai kai keliau pirsta i virsu jis laikesi. Kraujas bego 10min ...
Bet tau nera ko nerimauti, Dzekas skaudziai ikando kai buvo pestynes, o kai imi i rankas tiesiog jis ragauja, laikyk prie zemes ziurkena jei ikas paleisk ant kilimo ir vel paimk
Bet tau nera ko nerimauti, Dzekas skaudziai ikando kai buvo pestynes, o kai imi i rankas tiesiog jis ragauja, laikyk prie zemes ziurkena jei ikas paleisk ant kilimo ir vel paimk
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
ji tikra bezdzionele visur laipioja
Labai laukiu kokybisku foto
as siek tiek jaudinuosi del kai ko...ji leidzia tokius panasius i stenejimo garsus ar tai gali buti liga?
Ne, tai ne liga. Jai stresas dar. Visi ziurkenai skleidzia garsus pirmomis dienomis. Labai prasau sukurk tema apie savo augintini grupeje "MES"Gintariuks12 rašo:as siek tiek jaudinuosi del kai ko...ji leidzia tokius panasius i stenejimo garsus ar tai gali buti liga?
Aš manau, kad po kiek laiko pripras prie naujo gyventojo ir tiek.
Juste- Pranešimų skaičius : 15
Katės tai nėra didžiulis priešas žiurkėnui... Jos pirmomis dienomis domisi naujuoju gyventoju. Biologojos mokytoja sakė, kad žiurkėnai katėms "atsiduoda" mažu paršiuku, o ne pele . Aš turiu katę ir jai mano žiūrkėnas jau senai nebeįdomus
Aš savo katei žiurkėno visai nerodau, nuo to laiko kai atsitiko ta nelaimė. Jeigu ji vėl ją pamatytų, tai per narvo grotas ištrauktų...MisGrudge rašo:Katės tai nėra didžiulis priešas žiurkėnui... Jos pirmomis dienomis domisi naujuoju gyventoju. Biologojos mokytoja sakė, kad žiurkėnai katėms "atsiduoda" mažu paršiuku, o ne pele . Aš turiu katę ir jai mano žiūrkėnas jau senai nebeįdomus
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Siemka rašo:Aš savo katei žiurkėno visai nerodau, nuo to laiko kai atsitiko ta nelaimė. Jeigu ji vėl ją pamatytų, tai per narvo grotas ištrauktų...MisGrudge rašo:Katės tai nėra didžiulis priešas žiurkėnui... Jos pirmomis dienomis domisi naujuoju gyventoju. Biologojos mokytoja sakė, kad žiurkėnai katėms "atsiduoda" mažu paršiuku, o ne pele . Aš turiu katę ir jai mano žiūrkėnas jau senai nebeįdomus
Na... čia prilauso nuo kiekvienos katės charakterio...
mano draugė turi šinšilą ir katę, tai ta katė nelenda prie šinšuilos. Išvis bailiukė yra ;D
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Puslapis 3 iš 3