Kokias pjuvenas pirkti?
+9
Gustė
Deeimenute
CilLil
Hamris
Avyte:
Ziurkens
Domantas
Vasarezuka
MisGrudge
13 posters
Puslapis 3 iš 4
Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kokias pjuvenas pirkti?
Va todel ir nepirksiu ju, ieskau kitokiu kaip TuMisGrudge rašo:Avyte: rašo:As maciau IKI paprastoj maisto parduotuvej kazkokias pjuvenas, net neisidemejau koks pavadinimas. Nueik i parduotuve, ten pamatysi kokiu yra.
Kuom man Chipsy blogai: nes jos labai suspaustos ir sunku iberti, tai tenka kazkaip traiskyti,skaldyti tuos gumbulus...
Jo tikrai pritariu tau... Kai nusipirkau tai vos jas išėmiau... dabar irgi sunku jas išimti
Avyte:- Pranešimų skaičius : 1092
Avyte: rašo:As maciau IKI paprastoj maisto parduotuvej kazkokias pjuvenas, net neisidemejau koks pavadinimas. Nueik i parduotuve, ten pamatysi kokiu yra.
Kuom man Chipsy blogai: nes jos labai suspaustos ir sunku iberti, tai tenka kazkaip traiskyti,skaldyti tuos gumbulus...
aš pataikau nusipirkti tokius pakelius kur jau būna jos išmiagytos ir tik išberti tereikia. O jei neperki Chipsi tai kokias perki.
O kam reikalingas šienas? Jis tipo pakeičia pjuvenas ar kaip?
MisGrudge- Pranešimų skaičius : 569
Nepatariu pirkt, nes nuo jo labai labai smirda. Ir jeigu pirsi tai jis skirtas ne taip kaip pjuvenom, ne po visa narva, o tik i nameli
Ir dar Dziungarijos ziurkenai nemoka, naudotis sienu, nes jiems trugdo stagarai kai miegos, gali aki issibest. Jiems negalima
Ir dar Dziungarijos ziurkenai nemoka, naudotis sienu, nes jiems trugdo stagarai kai miegos, gali aki issibest. Jiems negalima
Dar neperku, laukiu nesulaikiu kada pasibaigs Chipsy, tada ieskosiu normaliuDomantas rašo:Avyte: rašo:As maciau IKI paprastoj maisto parduotuvej kazkokias pjuvenas, net neisidemejau koks pavadinimas. Nueik i parduotuve, ten pamatysi kokiu yra.
aš pataikau nusipirkti tokius pakelius kur jau būna jos išmiagytos ir tik išberti tereikia. O jei neperki Chipsi tai kokias perki.
Tikrai nesąmonė. Man tai jau baigėsi Chipsy, tad kokias dabar man pirkti?Avyte: rašo:As maciau IKI paprastoj maisto parduotuvej kazkokias pjuvenas, net neisidemejau koks pavadinimas. Nueik i parduotuve, ten pamatysi kokiu yra.
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Kaip ir sakiau, kad ieškosiu naujų pjūvenų. Kadangi tos "Chipsi" žiauriai supresuotos, ir skauda rankas kol susmulkinu, ir tos milžiniškos granulės, kurios man per didelės ir žiurkėnai per jas negali vaikščiot ir dėl stambumo tos granulės ištišna labai... Tai va pagaliau raudau ko reikia. Ne pjūvenos kurios skraido iš narvo ir visur šiukšlina, ir ne milžiniškos granulės. Panašios i šitas pjūvenas bet kaina skiriasi. http://www.kika.lt/index.php?module=catalog&action=view&itemId=1085701 Čia kažkokios Cat dreams, o mano "Cat's best universal" 10L. virš 30LT, akcija 50% kainavo 17.70LT:
http://ikelk.lt/storage/images/000/052/551/52551/original_img.JPG
Štai koks skirtumas tarp didžiulų granulių:
http://ikelk.lt/storage/images/000/052/552/52552/original_img.JPG
http://ikelk.lt/storage/images/000/052/553/52553/original_img.JPG
http://ikelk.lt/storage/images/000/052/551/52551/original_img.JPG
Štai koks skirtumas tarp didžiulų granulių:
http://ikelk.lt/storage/images/000/052/552/52552/original_img.JPG
http://ikelk.lt/storage/images/000/052/553/52553/original_img.JPG
Yra pirkti Finko pjuvenos jos būna nesuspaustos.
Gustė- Pranešimų skaičius : 126
O ar kas nors žino ar "Chipsi" pjuvenos be jokių kvapų yra suspaustos ar ne?
Guste, pjūvenų "finko" negalima, beveik draudžiama pirk žiurkėnam, nes nuo jų visos ligos, ypač blogai su kvėpavimo takais. Žiurkėnui gali but alergija...
Misgrudge: "Chipsi" pjūvenos, buna be kvapo, arba su obuolių ar citrinų kvapu. Jos labai labai supresuotos...Mano jos nepatikimos, visai nepatinka Todėl laukiu iš užsienio normalių pjūvenų.
Misgrudge: "Chipsi" pjūvenos, buna be kvapo, arba su obuolių ar citrinų kvapu. Jos labai labai supresuotos...Mano jos nepatikimos, visai nepatinka Todėl laukiu iš užsienio normalių pjūvenų.
Avyte: rašo:Guste, pjūvenų "finko" negalima, beveik draudžiama pirk žiurkėnam, nes nuo jų visos ligos, ypač blogai su kvėpavimo takais. Žiurkėnui gali but alergija...
Man tai patinka chipsi pjuvenos. Ir aš jas pirksiu jei nerasiu kitokių. Viskas su jom gerai... tik kad KAI KURIOS būna labai supresuotos.
Pritariu tau, MisGrudge.
CilLil- Pranešimų skaičius : 294
Pritariu Domantui Man reikia TIK PJUVENŲ. Vis dėl to, šiandien apžiūrėjus visas gyvūnų parduotuves neradau nieko gero. Tik kikos parduotuvėj mačiau CHIPSI Clasicc ir jos buvo visiškai nesuspaustos (apčiupinėjau)
Man tai jau nuo pjūvenų bloga Tas kvapas kai susisioja.... Ir dar taškosi. Kas nebandė "Asan" tai manau geriau...
Aš suprantu... kaip kam atrodo. Vienam labiau patinka vienas dalykas kitiems kitas. Tai va. Bet neužmirškim, kad perkam savo mažiesiems draugams, ir mes turim patenkint JŲ norus, kas JIEMS patinka
Aš savo žiurkėnus draugais nelaikau, aš laikau juos šeimos nariais
O galima vietoj pjuvenų naudoti smėlį??? Šinšilų aišku.
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Kažkada bandžiau. Nieko blogo nėra. bet va brangu. Toks mažas maišelis apie 6 litus kainuoja. O jo užtenka 2-3kartam. O nelabai gerai, kai ten prisisiota ir žiurkėnas prausiasi. Aišku, jis su letenėlėm pravalo, bet vistiek Kelis kartus gali taip padaryti, labai įdomu, ką daro žiurkėnas su smėliu. Aš dažniausiai į kokį mažą terariumą įdėdavau, ir kiekvieną dieną kišdavau žiurkėną į terariumą kuriame buvo daug smėlio. Tai maždaug po savaitės, supranto ką ten daryt ir pradėjo kasyti, landžiot.
Aš irgi įpilus į dėžutę smėlio esu. Ji ten prausiasi kas kartą. O žiurkėnai nedaro savo reikalų į tokias dėžes kur į kampą statosi kaip triušiams???
Siemka- Pranešimų skaičius : 81
Siemka rašo:Aš irgi įpilus į dėžutę smėlio esu. Ji ten prausiasi kas kartą. O žiurkėnai nedaro savo reikalų į tokias dėžes kur į kampą statosi kaip triušiams???
Tikrai daro as turejau savo ankstesne ziurkeniuke tai ji visada darydavo i ta dezute ir budavo patogu isvalayti. Bet mano drauge irgi isbande sia dezute , bet jos žiurkėnas ne dare tad teko parduot, tai va nevisi daro i tas dezutes
mazulka121- Pranešimų skaičius : 72
Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Puslapis 3 iš 4